Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Săgetător. O perioadă dificilă în viața sentimentală

Horoscop octombrie 2022 Săgetător. Pe 10 octombrie, Mercur își schimbă zodia, încurajându-te să te împrieteniești cu mai multe persoane.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:24

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Săgetător - Shutterstock

Dacă ești creativ, acesta ar fi un moment excelent pentru a te alătura unui nou club sau organizație. Când Soarele își va schimba zodia pe 23 octombrie, vei dori să petreci mult mai mult timp singur, așa că profită de socializare cât mai poți.

Horoscop bani octombrie 2022 Săgetător

Mercur care devine direct în zona ta profesională pe 2 octombrie ceea ce te ajută să începi luna octombrie într-o notă pozitivă la locul de muncă. Acest lucru îți oferă mai mult timp pentru a planifica și a lua decizii înțelepte, totuși Luna Plină din 9 octombrie spune că s-ar putea să fie nevoie să îți asumi un risc dacă vrei cu adevărat să faci o diferență în profesia ta.

Horoscop dragoste octombrie 2022 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Deoarece Eclipsa de Soare din 25 octombrie se petrece în casa psihicului, ai putea avea o trezire religioasă sau ai putea face o descoperire șocantă în această perioadă. Deși acest lucru ar putea fi deranjant, rezistă, deoarece totul s-a întâmplat cu un motiv. Pe 28 octombrie, Jupiter retrograd își schimbă semnul zodiacal și te încurajează să cauți alinare emoțională alături de familie, așa că nu ezita să îți exprimi ceea ce simți.

Pe 29 octombrie, când Mercur își schimbă din nou zodia, te vei simți mai sigur și mai stabil și vei avea mai multă claritate în ceea ce privește convingerile tale. Cu toate acestea, pe măsură ce luna octombrie se apropie de sfârșit, pregătește-te pentru o perioadă dificilă în viața ta sentimentală. Pe 30 octombrie, Marte retrogradează, erodând entuziasmul și făcând comunicarea mult mai dificilă. Dacă vrei ca partenerul tău să se simtă apreciat, va trebui să depui un efort.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Săgetător. O perioadă dificilă în viața sentimentală