Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscop octombrie 2022 Vărsător. Eclipsa de Soare efectează zona carierei

Horoscop octombrie 2022 Vărsător. Când Mercur devine direct, pe 2 octombrie este timpul să privești din nou înainte. De fapt, ar trebui să te străduiești să recuperezi cât mai repede posibil, deoarece Luna Plină din 9 octombrie ar putea avea efecte negative dacă ai ratat termene limită sau te-ai grăbit să finalizezi sarcini.

De Redactia Observator la 03.10.2022, 16:29
Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Vărsător - Shutterstock

Când Marte va intra în retrogradare, pe 30 octombrie, fii atent la tendința de a-ți asuma riscuri inutile. Deși nu ai tendința de a fi neglijent, această energie ar putea fi imprevizibilă și să vă aducă greșeli neintenționate.

Horoscop dragoste octombrie 2022 Vărsător

Când Mercur își va schimba semnul zodiacal pe 10 octombrie și te va încuraja să îți sporești cunoștințele, vor fi vești mai bune. În această perioadă, ți-ar plăcea să te instruiești sau să studiezi, așa că alege un subiect care te interesează sau care ar fi benefic pentru profesia ta și apucă-te de treabă.

Horoscop bani octombrie 2022 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Mai târziu în cursul lunii, există un accent pe locul tău de muncă, în special pe 23 octombrie, când Soarele își schimbă zodia și ajunge în cel mai înalt punct al astrogramei. Acest lucru îți aduce în viața profesională cu căldură și optimism, iar în aceeași zi în care Saturn revine la mersul direct în Vărsător, pauzele sunt complet eliminate. Entuziasmul tău, însă, nu ar putea dura prea mult. Doar două zile mai târziu, Eclipsa de Soare efectează zona carierei și te poți trezi în centrul atenției sau se așteaptă să iei responsabilitatea pentru ceva ce nu este vina ta.

Jupiter se va muta din nou în zona banilor din harta ta pe 28 octombrie, așa că ai putea fi nevoit să îți limitezi temporar bugetul. Vestea bună este că orice probleme legate de eclipsă la locul de muncă ar trebui să înceapă să se estompeze atunci când Mercur își schimbă din nou zodia și ajunge în casa profesiei a doua zi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Vărsător. Eclipsa de Soare efectează zona carierei

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă