Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Rac. Probleme minore la serviciu

Horoscop octombrie 2022 Rac. Ocupă-te de toate treburile tale neterminate în această lună. Când Mercur va deveni direct pe 2 octombrie, vei primi un impuls odată ce vei începe să lucrezi, nu vei mai vrea să te oprești.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:08

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Rac - Shutterstock

Zona profesională din astrograma ta este evidențiată de o Lună Plină intensă pe 9 octombrie. Ai putea avea un eșec sau o mică problemă la locul de muncă, dar acesta ar putea fi punctul de plecare pentru o schimbare constructivă în cariera ta.

Horoscop bani octombrie 2022 Rac

A doua zi, Mercur își schimbă semnul zodiacal și intră în sectorul familiei, astfel că poate fi util să găsești o metodă de a lucra ocazional de acasă pentru a îmbunătăți poate echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Când Soarele își schimbă zodia pe 23 octombrie, veți dori să te relaxezi și să te distrezi. Nu exagera, totuși. Eclipsa de Soare din 25 octombrie servește ca un avertisment împotriva oricărei forme de pericol. Prin toate mijloacele, distrează-te, dar fii prudent.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste octombrie 2022 Rac

Pe 28 octombrie, Jupiter retrograd își va schimba semnul zodiacal, așa că ar fi bine să își reorganizezi planurile de vacanță. În schimb, poți decide să rămâi în apropiere, pentru că există atât de multe lucruri pe care încă nu le-ați descoperit.

Octombrie se încheie într-un mod dinamic. Pe 29 octombrie, Mercur își schimbă zodia încă o dată, aprinzându-ți imaginația, creativitatea și latura ta distractivă. A doua zi, Marte va deveni retrograd, dându-le viselor tale o mulțime de semnificații. Fiți atenți la sincronicități și simbolism în jurul tău.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Rac. Probleme minore la serviciu