Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Gemeni. Decizii înțelepte în plan profesional

Horoscop octombrie 2022 Gemeni. Pe 2 octombrie, când planeta care te guvernează, Mercur, își încheie retrogradarea în casa domiciliului și a familiei, problemele familiale primesc astfel o energie favorabilă din partea astrelor.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:07

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Gemeni - Shutterstock

Pe 9 octombrie, cu ocazia Lunii Pline, cercul tău social va fi în centrul atenției. În acest moment, sentimentele tumultuoase legate de o prietenie pot ajunge la un punct culminant. Dat fiind că Mercur schimbă semnul zodiacal a doua zi, rezvolvarea acestor conflicte va fi mai rapidă decât de aștepți.

Horoscop sănătate octombrie 2022 Gemeni

Pe 23 octombrie, când Soarele își schimbă semnul zodiacal, sănătatea devine prioritatea ta principală. A doua jumătate a lunii este cel mai bun moment pentru tratamente integrative, rutine noi de antrenament, o dietă echilibrată. Asigură-te că ai grijă și de sănătatea ta mentală.

Horoscop bani octombrie 2022 Gemeni

Pe acelaşi subiect

Eclipsa de Soare din 25 octombrie este un semnal de alarmă pentru tine, deoarece are loc în casa bunăstării. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție corpului, minții și sentimetelor tale. Câteva zile mai târziu, pe 28 octombrie, Jupiter retrograd schimbă zodia și te va încuraja să iei lucrurile mai ușor. Această influență, care tranzitează în prezent casa profesională îți readuce aminte să mai petreci și timp trăind, nu doar muncind.

A doua zi, Mercur își schimbă și el zodia și se mută în sectorul de bunăstare din astrograma ta pentru a se alătura Soarelui. În această perioadă, ai ocazia de a lua decizii înțelepte cu privire la modul în care să limitezi stresul la care ești expus. Ritmul va încetini pentru o vreme, Marte devenind retrograd în Gemeni pe 30 octombrie dar asta nu este întotdeauna un lucru rău. Ca urmare, vei putea să respiri și să te relaxezi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Gemeni. Decizii înțelepte în plan profesional