Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Berbec. Încearcă să îți stăpânești impulsivitatea în dragoste

Horoscop octombrie 2022 Berbec. În octombrie, veți dori să aveţi cel mai bun randament posibil. Poți face acest lucru atunci când Mercur revine la mersul direct, în casa rutinei și a sarcinilor cotidiene, pe 2 octombrie, ceea ce este excelent pentru a termina lucrurile care s-au acumulat.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:02

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Berbec - Shutterstock

Luna Plină în Berbec de pe 9 octombrie marchează un punct culminant în anul tău și îți evidențiază impulsivitatea și pasiunea specifică semnului tău zodiacal. Dar, mai ales atunci când ești îndrăgostit, încearcă să îți stăpânești impulsivitatea. Nu lua decizii majore până când Mercur nu intră în casa relațiilor, a doua zi. Este timpul ca tu și partenerul tău să luați decizii cu calm și împreună.

Horoscop bani octombrie 2022 Berbec 

Pe 23 octombrie, când Soarele își schimbă semnul zodiacal, vei descoperi un sentiment mai profund de scop și poate chiar o nouă nevoie. Înscrierea într-un nou club sau grup cu oameni cu aceleași idei va fi benefică pentru acest lucru, iar cu Saturn care revine la mersul direct va susține comunicarea.

Horoscop dragoste octombrie 2022 Berbec 

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, eclipsa de Soare din 25 octombrie emite un avertisment cu privire la setimente precum invidie și resemnare, mai ales în relațiile romantice. Acest moment poate fi crucial pentru relația în care te afli, iar deciziile pripite pot conduce încheierea parteneriatului. Ar fi inteligent să faceți o pauză pentru o vreme și să vă gândiți unde vreți să duceți relația. În jurul datei de 28 octombrie, când Jupiter retrograd își schimbă semnul zodiacal, vei avea ceva timp și disponibilitate pentru a reflecta cu atenție asupra deciziilor tale.

A doua zi, Mercur va intra în casa dorințelor, așa că acum ar fi momentul ideal pentru a oferi scuzele necesare. Marte, planeta care te guvernează, va deveni retrograd pe 30 octombrie, așa că rezolvă lucrurile acum, cât încă mai ai energie și voință.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Berbec. Încearcă să îți stăpânești impulsivitatea în dragoste