Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Leu. Soarele intră în casa familiei

Horoscop octombrie 2022 Leu. Pe 2 octombrie, când Mercur devine direct, vei simți o reducere a dificultăților financiare. Luna Plină apare o săptămână mai târziu în casa aventurii, dându-ți undă verde să ieși din zona de confort și să vezi ce poți face pentru a crește nivelul de adrenalină.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:11

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Leu - Shutterstock

Pe 10 octombrie, Mercur își schimbă semnul zodiacal, scoțând la iveală farmecul tău carismatic și bunele abilități de comunicare.

Horoscop bani octombrie 2022 Leu

Mijlocul lunii oferă un impuls util pentru a îndeplini sarcini, a avansa lista de lucruri de făcut și a cuceri persoane atât în relațiile tale profesionale, cât și în cele personale. Când Soarele intră în casa familiei, pe 23 octombrie, poți anticipa o mică schimbare de ritm. Având în vedere că Saturn devine direct în casa relațiilor în aceeași zi, acesta este momentul ideal pentru a rămâne acasă și a petrece timp cu familia ta.

Horoscop dragoste octombrie 2022 Leu

Pe acelaşi subiect

Bucură-te de liniște cât mai poți, însă, deoarece Eclipsa de Soare din 25 octombrie se întâmplă tot în zona familiei și este posibil să îți aducă surprize sau șocuri. Pregătește-te ca un secret sau o problemă pe care credeai că ai lăsat-o în urmă să iasă la suprafață când te aștepți mai puțin. Dacă acest lucru se întâmplă, rămâi calm și adoptă o atitudine rezervată.

Probabil că furtuna va trece repede, deoarece Mercur își va schimba din nou zodia pe 29 octombrie și va aduce rațiunea, gândirea logic și un minim de seninătate în zona familiei tale. Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, concentrează-te pe familie, deoarece nu vei avea chef să te amesteci prea mult în relațiile sociale, deoarece Marte va deveni retrograd pe 30 octombrie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Leu. Soarele intră în casa familiei