Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Fecioară. Un moment excelent pentru a vă întări legăturile relaționale

Horoscop octombrie 2022 Fecioară. Luna ta începe foarte bine, cu Mercur, guvernatorul tău, care devine direct în Fecioară pe 2 octombrie. Folosește-ți energia și claritatea mentală, pe care ar trebui să le simți, cu înțelepciune.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:15

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Fecioară - Shutterstock

Pe 9 octombrie, Luna Plină face ca gelozia și resentimentele să fie prezente și în jurul tău. Dacă ai încercat să ignori problema în curs de dezvoltare până în acest moment, acest lucru te poate face să experimentezi niște emoții puternice.

Încearcă să dezamorsezi orice tensiune concentrându-te pe valorile pe care tu și cei dragi le împărtășiți. A doua zi, Mercur părăsește Fecioara și intră în casa valorilor tale.

Horoscop bani octombrie 2022 Fecioară

Când Soarele își va schimba zodia pe 23 octombrie, vei începe o perioadă plină, dar și cu satisfacții. Este un moment excelent pentru a-ți arăta abilitățile de multitasking, dar ai grijă să nu neglijezi detaliile. Saturn revine la mersul său direct, în casa muncii în aceeași zi, ceea ce este posibil să îmbunătățească legăturile cu colegii de muncă.

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, se pare că Eclipsa de Soare din 25 octombrie ar putea perturba momentan sentimentul tău de normalitate. Ar putea fi dificil să vă decizi ce informații să crezi sau ce acțiuni să demarezi în aceste zile agitate care urmează. Cu timpul, totul va deveni mai clar.

Horoscop dragoste octombrie 2022 Fecioară

Pe 28 octombrie, Jupiter retrograd intră în semnul opus ție, fiind un moment excelent pentru a vă întări legăturile relaționale. Ideile tale vor deveni mai clare pe 29 octombrie, când Mercur își schimbă din nou semnul. Cu toate acestea, zona profesională a astrogramei este cea în care Marte devine retrograd la sfârșitul lunii octombrie, ceea ce ar putea cauza probleme la locul de muncă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Fecioară. Un moment excelent pentru a vă întări legăturile relaționale