Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop octombrie 2022 Scorpion. O perioadă fantastică, mai ales în afaceri

Horoscop octombrie 2022 Scorpion. Pe măsură ce Mercur revine la mersul direct pe 2 octombrie, este timpul să reiei socializarea.

de Redactia Observator

la 03.10.2022 , 16:20

Horoscop lunar prezentat de Observator Horoscop octombrie 2022 Scorpion - Shutterstock

Începutul lunii octombrie este de fapt o perioadă fantastică pentru multe tipuri de interacțiuni interpersonale, inclusiv cele de la locul de muncă. Tensiunea pe care o aveai anterior cu colegii de muncă ar trebui să se diminueze ca urmare a Lunii pline din 9 octombrie.

Horoscop bani octombrie 2022 Scorpion

Pe 10 octombrie, Mercur își schimbă zodia și se mută în zona din astrograma ta care îți reprezintă spiritualitatea, așa că este posibil să te confrunți cu fenomene ciudate, precum și cu vise intense. Nu te alarma de acest lucru, este o șansă excelentă de a explora ceea ce te sperie.

Articolul continuă după reclamă

Intrarea Soarelui în Scorpion pe 23 octombrie și Eclipsa de Soare din Scorpion care va urma pe 25 octombrie sunt unele dintre cele mai importante evenimente pentru tine ale acestei luni. Chiar dacă s-ar putea să nu conștientizezi importanța ei decât după ce a trecut ceva timp, această eclipsă ar putea semnala un punct de cotitură în viața ta. Concentrează atenția pe a face alegeri cu cele mai mari și mai nobile intenții.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste octombrie 2022 Scorpion

Pe 28 octombrie, când Jupiter retrograd își schimbă zodia, ești provocat să te bucuri de lucrurile de zi cu zi pe care le întâlnești. Pe 29 octombrie, Mercur intră în semnul Scorpionului, stârnind gânduri uimitoare și strategii creative pentru a-ți atinge obiectivele. Pe 30 octombrie, Marte va deveni retrograd în cea mai delicată parte a astrogramei, ceea ce poate provoca probleme intime sau multă furie, manipulare. În relația ta, deschiderea emoțională este crucială.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Scorpion. O perioadă fantastică, mai ales în afaceri