Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop octombrie 2022 Taur. Viața amoroasă intră în centrul atenției

Horoscop octombrie 2022 Taur. Odată ce Mercur reia mersul direct în casa bucuriei a astrogramei tale, pe 2 octombrie, distracția începe să revină la viață la începutul lunii. 

de Redactia Observator

la 03.10.2022 , 16:05

Horoscop lunar prezentat de Observator Horoscop octombrie 2022 Taur - Shutterstock

În prima săptămână, profită de acest context și este recomandat să faci tot ceea ce își aduce plăcere.

Horoscop bani octombrie 2022 Taur

Ai putea experiementa o situație spirituală sau emoțională intensă pe 9 octombrie, la Luna Plină. Încearcă să profiți de acest timp pentru a fi atent la lucrurile „ciudate” din jur, la mesajele indirecte, la coincidențe. Toate acestea îți pot confirma sau infirma dacă ești pe drumul cel bun. A doua zi, când Mercur intră în casa muncii te îndeamnă la perseverență, iar lucrurile revin cu picioarele pe pământ. În plus, colegii de muncă vor fi mai amabili și mai cooperanți.

Articolul continuă după reclamă

Horoscop dragoste octombrie 2022 Taur

Pe acelaşi subiect

Apoi, începând cu 23 octombrie, viața ta amoroasă intră în centrul atenției când Soarele se află în semnul zodiacal opus ție. Acest lucru favorizează relația de cuplu. Cu toate acestea, nu este totul numai lapte și miere, deoarece Eclipsa de Soare din 25 octombrie aduce drama și chiar o revelație surprinzătoare în viața ta amoroasă. Această relație îți îmbunătățește sau îți erodează sentimentul de sine?

Pe 28 octombrie, Jupiter retrograd își schimbă semnul zodiacal și accentuează divergențele din mediul tău social. Ar trebui să petreci mai mult timp cu cineva cu care ai o legătură deosebită. Mercur intră în semnul opus ție, așa că sfârșitul lunii octombrie este un moment excelent pentru a te concentra pe remedierea problemelor cu partenerul. Faptul că Marte devine retrograd în acest sector astrogramei pe 30 octombrie poate fi util dacă banii au fost o sursă de conflict, deoarece va indica nevoia de a cheltui mai puțin și de a economisi mai mult.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Taur. Viața amoroasă intră în centrul atenției