Antena Meniu Search
x

Horoscop octombrie 2022 Peşti. O călătorie va inaugura un punct de cotitură major în viața ta

Horoscop octombrie 2022 Peşti. Pe 2 octombrie, Mercur revine la mersul său direct. Nu mai e necesar să fii hiper-precaut în relație.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 16:32

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop octombrie 2022 Peşti - Shutterstock

Pe de altă parte, asigură-te că tu și partenerul vă puneți de acord asupra celor mai importante chestiuni din viață, înainte ca Luna Plină din 9 octombrie să se petreacă în casa valorilor unde poate să aprindă spiritele.

Horoscop sănătate octombrie 2022 Peşti

Pe 10 octombrie, Mercur își schimbă zodia și intră în zona de autoajutorare din astrograma ta. Dacă ai tendința de a fi prea aspru cu tine, acum este un moment excelent pentru a aborda sănătatea mentală. Pe 23 octombrie, când Soarele își schimbă zodia, vei simți dorința de a călători. Două zile mai târziu, Eclipsa de Soare poate indica faptul că o călătorie va inaugura un punct de cotitură major în viața ta.

Horoscop bani octombrie 2022 Peşti

Pe acelaşi subiect

Vei experimenta un moment revelator pe 28 octombrie, când Jupiter retrograd revine în Pești. Începe să folosești aspecte ale credinței și spiritulității. Pe 29 octombrie, când Mercur își schimbă semnul zodiacal încă o dată, vei beneficia de acest lucru.

Curiozitatea ta intelectuală și căutarea cunoștințelor se vor concentra pe subiecte mai puțin abordate în general. Dar, la sfârșitul lunii, acordă mult timp pentru a te recupera și pentru a petrece cu cei dragi. Pe 30 octombrie, Marte va deveni retrograd ce denotă nevoia de a te izola pentru o perioadă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop octombrie 2022 Peşti. O călătorie va inaugura un punct de cotitură major în viața ta