Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021. Astologii îi îndeamnă pe nativii zodiei Capricorn să îşi stabilească ţeluri măreţe, pentru că dorinţele lor pot deveni realitate. Aveţi toate şansele să depăşiţi obstacolele care v-au pus pe gânduri în ultima vreme, iar tot ce întreprindeţi stă sub semnul norocului.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 12:39

Horoscop săptămâna 25 - 31 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn
Horoscop săptămâna 25 - 31 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn - Profimedia

Poziţia astrelor e de bun augur pentru Capricorni săptămâna aceasta, iar succesul este aproape garantat în tot ce vă propuneţi. Cu energie şi încredere în forţele proprii, puteţi duce la bun sfârşit sarcini dificile, care până nu demult păreau chiar imposibile. Aşa că încercaţi să nu vă autosabotaţi şi munciţi în continuare pentru a vă îndeplini visul. Cât despre relaţiile cu persoanele dragi, comunicarea este cheia către armonie în familie şi în cercul de prieteni.

Horoscop dragoste săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 Capricorn

Experienţele neplăcute şi dezamăgirile în dragoste din trecut îi afectează în continuare pe mulţi Capricorni, însă astrele indică un moment prielnic pentru vindecare. Micile neînţelegeri de cuplu pot fi depăşite cu calm şi grijă pentru sentimentele partenerului, iar acest lucru va consolida şi mai bine relaţia pe viitor. Cât despre nativii care sunt în căutarea iubirii, fluturii în stomac şi-ar putea face apariţia când vă aşteptaţi mai puţin. Bucuraţi-vă de viaţă, iar energia voastră pozitivă va funcţiona ca un magnet.

Horoscop bani săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Pe plan profesional, unele neplăceri v-ar putea descuraja la începutul săptămânii. Dar pe parcurs lucrurile se vor clarifica, iar tot răul va merge spre bine, sau chiar excelent. Nativii zodiei Capricorn au noroc la bani, dar aceştia nu pică din cer: sunt răsplata muncii depuse anterior. Astrologii recomandă să nu exageraţi, însă, cu cheltuielile şi să vă organizaţi cu atenţie bugetul pe viitor. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 pentru zodia Capricorn