Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021. Astrologii vă recomandă să fiţi răbdători şi înţelegători, mai ales din punct de vedere profesional.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 12:35

Semn zodiacal Taur
Horoscop săptămâna 25 - 31 octombrie 2021 pentru zodia Taur - Profimedia

Deși v-aţi putea simţi mai puternici decât de obicei, considerând că veţi putea face faţă cu uşurinţă faţă oricăror probleme cu care v-aţi putea confrunta, trebuie să vă păstraţi calmul şi răbdarea în anumite situaţii, mai ales la serviciu. Unii vor încerca să vă provoace, nu intraţi în discuţii cu potenţial conflictual.

Este recomandabil să fiţi mai reţinuţi, să nu vă implicaţi în certurile de la serviciu şi să nu cedaţi în faţa celor care vor să vă submineze autoritatea. Vorbiţi cu calm, dar deschis şi sincer despre ceea ce vă deranjează. Altfel s-ar putea să fiți forțați să vă retrageți sau să vă faceți unul sau mai mulţi dușmani. Mai presus de toate, este important să nu deveniţi prea înrădăcinaţi sau încăpăţânaţi, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra voastră şi a persoanelor din jurul vostru. 

Horoscop dragoste săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 Taur

Viaţa amoroasă poate fi afectată nefavorabil de sentimentele voastre care pot fi mult prea profunde. S-ar putea ca acest comportament bizat dezvoltat în ultima perioadă să creeze anumite tensiuni sau discuţii cu partenerul de viaţă. Vă simţiţi geloşi, incapabili să controlaţi totul, iar aceste aspecte doar vor dăuna. Discutaţi deschis mai bine cu persoana de alături şi spuneţi-i ce vă deranjează mai exact. Fiţi sinceri, dar nu răutăcioşi sau aroganţi. Lucrurile se pot rezolva cu mult tact, fiţi mai înţelegători. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 Taur

În această săptămână veţi întâlni o situație la locul de muncă care vă va irita enorm. Încercaţi să rămâneţi calmi. De multe ori grija voastră nu e meritată, cel mai bine ar fi să vă deconectaţi şi să depuneţi mai mult efort pentru proiectele personale care vă pot aduce mai mult succes. Conflictele de la serviciu se vor termina la fel de repede cum au început, aşa că nu ar trebui să vă implicaţi, mai ales dacă nu vă privesc în mod direct. S-ar putea să fiţi nevoiţi să instruiţi un coleg nou. Fiţi înţelegători, mai ales că şi voi aţi fost cândva la început. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 pentru zodia Taur