Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021. Astrologii prevăd zile tensionate, pline de surprize pentru nativii zodiei Săgetător. Deşi aveţi parte de noroc în dragoste, trebuie să fiţi extrem de atenţi cum comunicaţi cu cei din jur.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 12:39

Horoscop săptămâna 25 - 31 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător
Horoscop săptămâna 25 - 31 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător - Profimedia

Stăpânirea de sine va fi literă de lege săptămâna aceasta pentru nativii zodiei Săgetător. Cu multă răbdare, veți putea face față provocărilor care vă vor aștepta la tot pasul. Conjunctura astrelor aduce asupra voastră o aură de energie negativă, așa că fiți atenți la reacțiile impulsive care i-ar putea răni pe cei dragi. Pentru a evita situațiile tensionate ar putea fi nevoie să faceți și unele compromisuri, atât acasă, cât și la locul de muncă.

Horoscop dragoste săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 Săgetător

Astrologii prevăd o explozie de emoție și pasiune în viața amoroasă a Săgetătorilor. Emanați încredere de sine prin toți porii, ceea ce vă face irezistibili pentru cei din jur. Atenție! Săptămâna aceasta, atmosfera va fi încărcată de pericol și mister, la limita dintre dragoste și ”război”, dar tocmai acest lucru va condimenta relația cu partenerul. Nativii implicați în relații stabile, precum și cei aflați în căutarea iubirii se pot lăsa purtați de emoții, fără a răni, însă, sentimentele nimănui. Altfel, norocul în dragoste s-ar putea risipi pe termen lung.

Horoscop bani săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 Săgetător

Pe acelaşi subiect

La locul de muncă, nativii zodiei Săgetător vor dori să își impună ideile în fața șefilor și colegilor. Dar modul în care încercați să îi convingeți poate face diferența, așa că alegeți mereu calea de mijloc, pentru ca nimeni să nu se simtă jignit. Nu sunt zile prielnice pentru cheltuieli importante și, mai mult, v-ați putea confrunta cu situații neprevăzute care vă vor face să scoateți bani din buzunar. Poate că ar fi bine să verificați contul de economii, ori să renunțați la unele plăți care nu sunt urgente pentru a fi pregătiți de orice.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 25 octombrie - 31 octombrie 2021 pentru zodia Săgetător