Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Leu, 27 martie-2 aprilie 2023

Horoscop săptămânal Leu, 27 martie-2 aprilie 2023. Dacă aștepți vești din străinătate sau confirmări cel mai probabil acestea vor veni marți când Mercur și Jupiter sunt în conjuncție.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 15:49

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Leu, 27 martie-2 aprilie 2023 - Shutterstock

Conjuncția Venus-Uranus îți poate aduce surprize neplăcute la locul de muncă. Din fericire Luna ajunge în zodia ta în weekend și te ajută să îți stabilizezi emoțiile.

Horoscop bani Leu, 27 martie-2 aprilie 2023

Aspectul dintre Marte și Saturn te poate ajuta să accesezi o sumă de bani despre care nu erai conștient sau la care nu aveai acces până acum. Este important să cunoști că banii primi acum trebuie returnați sau fondul de economii trebuie păstrat cu grijă.

Horoscop dragoste Leu, 27 martie-2 aprilie 2023

Pe acelaşi subiect

Luna care în weekend ajunge în semnul tău zodiacal îți va permite să te simți puternic și încrezător în tine. Acest aspect va fi evident și în cadrul relațiilor tale, iar dacă ești singur beneficiezi de susținerea astrală mai ales pentru primele întâlniri cu un potențial partener.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu, 27 martie-2 aprilie 2023