Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Leu. Iluziile financiare sunt cel mai mare pericol

Horoscop februarie 2023 Leu. Februarie reprezintă pentru tine perioada încercărilor și a provocărilor atât de natură financiară, cât mai ales discutăm despre rsponsabilități și obligații care devin mult mai stringente.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:53

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Leu - Shutterstock

Semnul Peștilor reprezintă pentru tine o formă de instabilitate emoțională dezorganizantă și care te face să îți asumi riscuri dintr-o formă de impulsivitate. Pe 5 februarie vei experimenta Luna Plină în propria ta zodie ceea ce te va face mai narcisi decât de obicei. Iar pe 20 februarie, la Luna Nouă identitatea ta va fi pusă sub semnul întrebării.

Horoscop dragoste februarie 2023 Leu

Chestionarea relațiilor începe cu aspectul dintre Venus și Marte din 4 februarie care pune sub semnul întrebării poziția ta în raport cu ceilalți. Luna Plină din 5 februarie te energizează, dar pare a fi o motivație de moment, care apoi te lasă mai lipsit de energie decât înainte. Comportamentul tău extravangant distrage atenție de la conflictele relaționale pe care le traversezi.

Din fericire Mercur ajunge în zodia Vărsătorului care reprezintă casa relațiilor și parteneriatelor. Astfel, din 11 februarie comunicarea nevoilor tale va fi mult mai funcțională. Te poți baza pe personale apropiate că receptează mesajul pe care tu îl comunici. Vei observa că nivelul de asocieri crește, astfel încât poți folosi acest aspect ca strategie pentru a depăși situațiile dificile. Întotdeauna este mai ușor în doi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Leu

Din 15 februarie Venus și Neptun împart același loc în zodiac. Ai grijă la riscurile financiare asumate acum din dorința de a face bani rapid. Iluziile financiare sunt cel mai mare pericol pentru tine în această perioadă.

Soarele pătrunde în zodia Peștilor pe 18 februarie, acolo unde va avea loc Luna Nouă în data de 20 februarie. Ai tendința de a confunda pasiunea cu riscul și adrenalina. Păstrează-ți banii în buzunare astfel încât să nu fie nevoie să ceri altora. Venus mai relaxează atmosfera când ajunge în Berbec tot în data de 20.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Leu. Iluziile financiare sunt cel mai mare pericol