Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Taur. Poți renunța cu ușurință la ceea ce este mai mult toxic

Horoscop februarie 2023 Taur. Începi luna februrarie într-o manieră ceva mai agitată, mai ales că Luna Plină din 4 februarieactivează casa familiei unde pot apărea dinsensiuni și conflicte. Ulterior popularea zodiei Peștilor înseamnă pentru tine o centrare de energii în sfera socială și a interacțunilor inter umane.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:40

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Taur - Shutterstock

Aici vei experimenta o pozibilă iluzionare, dar și confirmarea unor pritenii stabile. Luna Nouă din 20 februarie îți oferă speranță, iar Venus care va trece în Berbec îți va oferi energie mentală. În februarie ai grijă pe cine ai alături.

Horoscop dragoste februarie 2023 Taur

Venus și Neptun se află în conjuncție în 15 februarie și au tendinșa de a limita percepția ta cu privire la loialitatea oamenilor din jur. Te poți trezi în situații neplăcute fără sprijin sau să realizezi că ajutorul promis întârzie se apară. Prăbușirea acestor iluzii te poate demoraliza serios.

Trecerea Soarelui în Pești în data de 18 februarie, iar Luna Nouă din aceeași zodie te ajută să restructurezi modalitatea în care te raportezi la persoanele importante din punct de vedere emoțional pentru tine. Este momentul pentru o restructurare și o reactualizare a emoțiilor față de prieteni și de partener. Acum poți renunța cu ușurință la ceea ce este mai mult toxic ca relație, decât benefic. Trecerea lui Venus în Berbec încheie acest moment de tranziție și aduce cu ideea iubirii de sine.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Taur

Încă din 4 februarie prin careul Venus – Marte te ve confrunta cu o discuție mai acidă cu prietenii pornind de la o sumă de bani împrumutată. Această discuție se poate finaliza cu încheierea unei prietenii. Tensiunile se păstrează și în cercul familiei, mai ales că Luna Plină din Leu, din 5 februarie generează discuții aprinse cu privire la casă și posibile moșteniri.

Mercur trece în casa profesiei, începând cu 11 februarie și îți aduce o îmbunătățire a relațiilor cu autoritatea. Vei sesiza că ai o flexibilitate mai mare la locul de muncă. Este posibil ca reversul acestui aspect să se concretizeze în situații care nu sunt foarte bine definite și astfel poți experimeta o formă de frustrare din cauza lipsei de organizare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Taur. Poți renunța cu ușurință la ceea ce este mai mult toxic