Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Vărsător. Luna Nouă accentuează beneficile materiale

Horoscop februarie 2023 Vărsător. Pentru tine luna februarie este finalul perioadei în care te bucuri de prezența Soarelui în zodia ta. Cu toate acestea cliclul natural al zodiacului îți aduce beneficii în sfera materială.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 22:05

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Vărsător - Shutterstock

Inițial, Luna Plină din Leu activează domeniul relațional unde vei exprimenta momente foarte frumoase. Luna Nouă din Pești accentuează beneficile materiale pe care universul ți le va pregăti. Fii atent și perspicace la bani și la cum ei pot ajunge la tine.

Horoscop dragoste februarie 2023 Vărsător

Careul dintre Venus și Marte care are loc în data de 4 februarie poate aduce disensiuni între tine și partener. Problema? Resursele fiecăruia! Nu vorbim neapărat de bani, ci și de timp, afecțiune, atenție. Se pare că partenerul are mai multă nevoie de la tine, decât ești tu dispus să oferi. Luna Plină din 5 februarie pare a fi momentul potrivit pentru a te revanșa și pentru a pune partenerul pe primul loc.

Tensiunile din dragoste scad în intensitate, mai ales pe 15 februarie când Veus va fi conjunctă cu Neptun. Acest aspect vine ca un balsam pentru perioada anterioară. Venus ajunge apoi în Berbec, pe 20 februarie unde accelearează gândurile, și implicit pasiunea din cuplu.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Vărsător

Mercur ajunge în propria ta zodie începând cu 11 februarie. Comunicarea ta devine excelentă. Dacă vrei să convingi oameni folosește-te de acest moment, iar dacă lucrezi în vânzări sau marketing vei observa beneficiile imediat.

Soarele din Pești din 18 februarie, iar Luna Nouă din acceași zodie, care se petrece pe 20 reprezintă momente cheie ale stabilității tale financiare. Vei beneficia de intervenția unei autorități care te ajută să îți pui în ordine chestiunile financiare. Iar Luna Nouă te ajută să menții toate modificările pe care le aduci acum acestui domeniu.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Vărsător. Luna Nouă accentuează beneficile materiale