Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Fecioară. Cei care au o relație pot să treacă la următorul nivel

Horoscop februarie 2023 Fecioară. Începi această lună în ritmul caracteristic, cu muncă. Dar, pentru tine februarie poate fi supranumită luna iubirii deoarece casa parteneriatelor și a relațiilor capătă o importanță majoră prin prisma evenimentelor care se vor petrece în zodia Peștilor.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:52

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Fecioară - Shutterstock

Luna Plină din Leu îți îndreaptă față către trecut, cu nostalgie și oarecare resentiment. Însă Luna Nouă din 20 februarie aduce promisiunea unui început frumos, în concordanță cu speranțele tale.

Horoscop dragoste februarie 2023 Fecioară

Starea ta interioară ar putea fi zguduită la Luna Plină din 5 februarie unde te încearcă emoții de nostalgie și regret. Este momentul în care trebuie să accepți și să integrezi trecutul, iar mai apoi să ierți. Conjuncția dintre Venus și Neptun este fermecătoare pentru relația ta. Vei putea împărtăși cele mai frumoase emoții cu partenerul, poate nu ar strica să dedicați această zi doar vouă.

Trendul iubirii se menține și în continuare cu plasarea Soarelui în Pești în data de 18 februarie, urmat de Luna Nouă din 20. Acest moment îi vizează mai ales pe cei singuri, iar cei care au o relație pot să treacă la următorul nivel, oricare ar fi acesta. Cert este că ar trebui să profiți de aceste contexte pentru a consolida sau pentru a începe o relație pentru că viitorul este foarte favorabil.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Fecioară

Ritmul tău destul de alert la locul de muncă poate crea disensiuni în relație. Aspectul de careu dintre Venus și Marte pune în ring dorința ta de a face ore suplimentare și dorința partenerului de a petrece timp cu tine. Universul este de parte ta și îl aduce pe Mercur în casa muncii zilnice și a sarcinilor pofesionale înceând cu 11 februarie. Încep să îți eficientizezi munca spre bucuria ta. Performanețele tale vor fi vizivile.

Luna se încheie cu Venus care trece în Berbec și te face mai dinamic. AI nevoie de o doză de excentricitate pentru a ieși din zona de confort astfel încât să îți asumi riscuri necesare pentru evoluția ta profesională.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Fecioară. Cei care au o relație pot să treacă la următorul nivel