Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Berbec. Este un moment excelent pentru a sărbători

Horoscop februarie 2023 Berbec. Luna Februarie activează pentru tine casa creatiei și a artei, prin plasarea Lunii Pline în Leu – 5 februarie. Ulterior planetele se îndreaptă cu pași rapizi către zodia Peștilor care pentru tine descriu cel mai intim sector al astrogramei, făcând apel la inconștient.

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 08:42

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Berbec - Shutterstock

Din fericire Venus va ajunge în zodia ta pe 20 februarie și vei observa cum perspectiva ta devine mult mai optimistă. Profită de luna februarie ca de o perioadă de pauză, poate melancolie dar cu siguranță va fi emoțională.

Horoscop dragoste februarie 2023 Berbec

Careul dintre Venus și Marte din data de 04 februarie aduce provocări în relație și mai ales face dificilă comunicarea. Nu prea îți găsești cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simți. Din fericire, a doua zi Luna Plină din Leu te ajută să recapeți energia și încrederea în sine. Este un moment excelent pentru a sărbători împreună cu partenerul. Iar dacă ești singur se pare că Universul îți aduce în cale persoane interesante, tot ce trebuie să faci este să mergi la întâlniri, spun astrele.

Luna Nouă din Pești se petrece pe 20 februarie și te ajută să acorzi o atenție mai mare lumii tare interioare. Relaxează-te și încearcă să fii mai receptiv la ceea ce inconștientul încearcă să îți transmită prin modalități subtile, cel mai adesea prin vise. Venus ajunge în zodia ta în aceeași zi și te scoate din zona sentimentală aducându-te în zona pasională pe care o prețuiești atât de mult.

Pe acelaşi subiect
Citește și:

Horoscop bani februarie 2023 Berbec

Plasarea lui Mercur în Vărsător în data de 11 februarie este un indiciu bun pentru orice înseamnă comunicare. Activitatea socială este mult dezvoltată față de perioada anterioară. Dacă este necesar să lucrezi în grupuri sau echipe poți profita de această influență pentru a împărtăși ideile tale.

Conjuncția Venus – Neptun din 18 februarie poate aduce confuzie în ceea ce privește emoțiile și sentimentele tale. Ai impresia că nu înțelegi foarte clar lucrurile, iar mai ales acum este necesar nu iei decizii pripite. Din păcate realitatea sau impresiile de acum nu au o bază foarte concretă. Această influență se mai diminuează începân du 18 februarie când Soarele aduce mai multă lumină.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Berbec. Este un moment excelent pentru a sărbători