Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Scorpion. Începutul unei noi iubirii

Horoscop februarie 2023 Scorpion. Luna februarie debutează cu dispute și agitație. Se pare că Luna Plină din Leu activează casa profesiei și a satutului social și te vei bucura de vizibilitate și laude.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:57

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Scorpion - Shutterstock

Pe măsură ce luna se desfășoară zodia Peștilor este locul în care se petrec cele mai multe evenimente, printre care și Luna Nouă din 20 februarie. Acest moment poate coincide cu inceputul unei noi iubirii sau a unui nou hobby. Finalul lunii aduce în prim plan ideea de muncă și organizare. Se pare că luna februarie îți aduce o perioadă de respiro.

Horoscop dragoste februarie 2023 Scorpion

Activarea domeniului sentimental debutează cu conjuncția Venus – Neptun favorizând îndrăgostiri rapide, dar din păcate iluzorii. Dacă vei căuta doar stimuli temporari te poți lăsa dus de val, dar dacă vrei ceva mai serios nu îți pune inima în joc.

Cum Soarele ajunge în Pești pe 18 februarie, iar pe 20 are loc Luna Nouă contextul se stabilizează. Dacă îți stăpânești pornirile până atunci poți avea surpiza întâlnirii unei persoane coerente care poate avea grijă de inima ta zburrdalnică.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Scorpion

Careul dintre Venus și Marte din data de 4 februarie aduce agitație într-o relație emoțională. Cauza conflictului este reprezentată se o sumă de bani care nu a fost restituită. Din fericire momentul nu durează mult, iar a doua zi te vei bucura de recunoaștere la locul de muncă mulțumită Lunii Pline. Folosește acest moment pentru a atrage toate privire și pentru a primi toată recunoașterea pe care o meriți.

Mercur care ajunge în sectorul căminului și al familiei începând cu 11 februarie, unde favorizează o comunicare mai eficientă. Dacă ai de gând să întreprinzi anumite acțiuni imobiliare acum este momentul. Orice aspect legat de contracte sau colaborari se va bucura de efectul facilitator al lui Mercur.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Scorpion. Începutul unei noi iubirii