Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Capricorn. Luna Plină ajută la echilibrarea unor deficite financiare

Horoscop februarie 2023 Capricorn. Energia lunii februarie se concentrează la mai ales pe aspectele personale, cât și cele financiare. Luna Plină din Leu ajută la echilibrarea unor deficite financiare prin diverse sume de bani care suplimentează venitul.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 22:01

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Capricorn - Shutterstock

Luna Nouă din Pești facilitează comunicarea și călătoriile de scurtă durată. Va fi o perioadă dinamică, plină de comuncarea și energie. Datorită pozițiilor planetare vei avea suficientă energie pentru a recupera tot ceea ce ai lăsat de o parte.

Horoscop dragoste februarie 2023 Capricorn

Luna Plină din 5 februarie poate aduce o furtună emoțională care să te destabilizeze. Ai impresia că toate lucrurile merg prost, dar păstrează-ți răbdarea. Identitatea și integritatea ta sunt afectate de stresul la care ești supus.

Conjuncția Venus-Neptun din 15 februarie te poate face influențabil sau poți fi victima unei minciuni frumoase. Ai grijă în cine te încrezi și fii atent la detalii. Soarele ajunge și el în această secțiune pe 18 februarie, iar pe 20 are loc Luna Nouă. Din acest punct de vedere reiei legătura cu o persoană importantă din trecutul tău, iar o dată cu asta ai parte și de o multitudine de idei pe care le poți pune în aplicare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Capricorn

Careu din 4 februarie dintre Venus și Marte poate anunța o serie de conflicte cu colegii de la muncă. Cel mai probabil motivul va fi reprezentat de cantitatea de sarcini sau responsabilitate care nu este deloc echitabilă. Mercur ajunge în sfârșit în casa banilor, începând cu 11 februarie ceea ce face totul mai ușor. Grijile financiare se domolesc și observi abia acum posibilitățile de rezolvare a situațiilor care nu mai par la fel de dramatice.

Venus ajunge în Berbec începând cu 20 februarie ceea ce înseamnă o serie de cheltuieli pentru reamenajarea căminului. Trebuie să știi că ce investești acum nu se axează pe nevoi stringente, ci mai mult pe aspecte ce țin de vizual și de confort. Poți să investești în ceea ce îți creează plăcere și bucurie, doar că există riscul de risipă.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Capricorn. Luna Plină ajută la echilibrarea unor deficite financiare