Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Rac. Luna Plină din casa banilor poate fi destul de bulversantă

Horoscop februarie 2023 Rac. Luna februarie aduce pentru tine un cadru mult mai armonios decât înainte. Vei resimți eliberarea unor presiuni financiare sau orice obligații și responsabilități care te lipseau de energie.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:44

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Rac - Shutterstock

Marcajul principal al acesti luni vizează domeniul formării profesionale și intelectuale. De asemenea, călătoriile și relația cu străinătatea capătă o importanță suplimentară. Luna Plină din 5 februarie cheie travaliul financiar, iar Luna Nouă din 20 februarie te găsește pe drumuri, cu o stare de spirit mult mai bună.

Horoscop dragoste februarie 2023 Rac

Mercur ajunge în Vărsător, începând cu 11 februarie. Pe lângă relaxarea uimitoare și bruscă pe care o resimți ai și tendința de a asuma riscuri care nu sunt neapărat necesare. Este recomandat să nu semnezi contracte care îți aduc responsabilități suplimentare, ci să te bucuri de libertatea actuală.

Ulterior, planete activează sectorul casei a noua din astrograma ta. Conjuncția Venus-Neptun te poate face să visezi. Poate vei vrea chiar să pleci din țară definitiv. Ține minte că aceste fantasme se rispesc repede, așa că nu te arunca cu capul înainte. Se pare că ai o relație interesantă intre structura ta emoțională și ideea de străinătate. Pe 18 februarie Soarele ajunge în același sector, iar pe 20 Luna Plină din Pești te ajută să te conectezi cu o serie de persoane importante aflate la mare distanță.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Rac

Începutul lunii păstrează o serie de griji financiare. Aspectul de careu dintre Venus și Marte care se petrece pe 4 februarie aduce mai multe griji decât ar fi necesar. Concret, te afli la finalul acestei etape de stres financiar, dar se pare că presiunea mentală încă există.

Luna Plină din casa banilor poate fi destul de bulversantă pentru tine. Este important să cunoști că acest moment trebuie să fie similar cu încheierea datoriilor pe care le ai. Luna Plină se petrece în semnul Leului care are nevoie de autoritate și autonomie. Acestea sunt resursele pe care trebuie să le contruiești, iar simbolic vorbim, le vei recupera prin faptul că te lipești de o sumă importantă de bani. Venus ajunge în Berbec pe 20 februarie și este posibil să te bucuri de susținerea unei femei cu autoritate la locul de muncă sau ca ceilalți să te placă fără a face eforturi.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Rac. Luna Plină din casa banilor poate fi destul de bulversantă