Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Peşti. Ai grijă pe ce risipești bani și cum îţi gestionezi bugetul

Horoscop februarie 2023 Peşti. Ușor, ușor vei deveni vedeta zodiacului, însă până la acel moment va trebuie să îți echilibrezi starea interioară. Luna februarie te va pune în contact cu fricile și temerile tale, cu ceea ce te face să te simți insuficient pentru a apoi să te bucuri de adevăratul tu.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 22:07

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Peşti - Shutterstock

Luna Plină din Leu atrage atenția asupa sănătății corporale, dar și mentale. Luna Nouă care se va petrece în propria ta zodie reprezintă un nou început. Practic, din punct de vedere astrologic acum este anul nou pentru tine și vei sesiza cum traversezi două etape diferite.

Horoscop dragoste februarie 2023 Peşti

Din păcate luna Februarie începe cu intervenția neplăcută a unor membri din familie în viața ta, fără a fi nevoie sau fără ca tu să ceri acest lucru. Prezența intruzivă a familiei în viața ta privată duce inevitabil conflicte din cauza aspectului de careu dintre Venus și Marte din 4 februarie.

Conjuncția Venus – Neptun este în acord cu natura ta visătoare și fantasmatică. Dacă te afli într-o relație această zi este ideală pentru a te liniști în cadrul unei zile dedicate persoanei iubite. Soarele care ajunge și el aici în 18 februarie pune în evidență toate calitățile tale. Iar Luna Nouă din 20 februarie îți aduce în sfârșit începutul de care aveai nevoie.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Peşti

Luna Plină din Leu din 5 februarie te poate pune în ipostaza de a consulta câțiva medici pentru a investiga anumite afecțiuni supărătoare. Nu lăsa nevoile tale fizice pe locul doi deoarece resursele financiare ulteriorare necesare vor fi mai mari. Mercur din Vărsător aduce o dată cu 11 februarie idei briliante care vin sub forma intuiției, uneori chiar a viselor, fapt pentru care nu ar trebui să le ignori.

Venus părăsește zodia ta și ajunge în Berbec, în data de 20 februarie. Acest aspect este echivalent cu mobilizarea casei banilor din astrograma ta. Această planetă iubitoare de confort și de lux va avea tendința să cheltuiască mai mult decât e nevoie. Așa că ai grijă pe ce risipești bani și cum gestionezi bugetul tău.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Peşti. Ai grijă pe ce risipești bani și cum îţi gestionezi bugetul