Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Gemeni. Posibilitatea unui progres profesional

Horoscop februarie 2023 Gemeni. Accentul în această lună se pune pe informații, calitatea și utilitatea lor.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 21:42

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Gemeni - Shutterstock

Cea mai mare concentrare de planete va activa casa cunoașterii și a străinătății, urmând mai apoi ca segmentul profesional să se bucure de influențe divserse care dinamizează atât pozitiv, cât și negativ domeniul muncii. În cele din urmă atenția se va concentra pe aspectele sociale. Pentru tine luna februarie aduce posibilitatea unui progres profesional.

Horoscop dragoste februarie 2023 Gemeni

În data de 11 februarie Mercur ajunge în casa strănătății și a cunoștiințelor. Pe lângă dezvoltarea abilităților de comunicare și posibilitățile multiple de călătorie vei sesiza că și relațiile tale se bucură de o ameliorare pentru că Mercur este guvernatorul tău.

Plasarea lui Venus în Berbec, începând cu 20 februarie poate aduce o schimbare a situației, în sensul în care o prietenie se poate dezvolta mai mult, transformându-se astfel într-o relație amoroasă.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Gemeni

Aspectul de careu dintre Venus și Marte care se petrece pe 4 februarie poate să te facă mai coleric și temperamental decât de obicei, mai ales la locul de muncă. Luna Plină din Leu te pune în ipostaza de a afla informații care nu ți-au fost accesibile până acum. Acest lucru constituie un avantaj pentru întregirea imaginii de ansamblu.

Conjuncția Venus – Neptun din 15 februarie poate reprezenta un pericol în sensul în care oportunitățile de acum nu sunt atât de reale, ci mai degrabă pot reprezenta iluzii și riscuri. Pe 18 februarie Soarele ajunge în casa carierei, iar două zile mai târziu Luna Nouă din același segment te ajută să identific noi direcții de dezvoltare. Te poți bucura de susținerea superiorilor tăi, iar acum eforturile tale vor fi încununate de succes.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Gemeni. Posibilitatea unui progres profesional