Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2023 Săgetător. Nevoie de adrenalină și tensiune

Horoscop februarie 2023 Săgetător. Domeniul familial reprezintă centrul de interes al lunii februarie. Unul dintre cele mai semnificative evenimente este reprezentat de Luna Plină din Leu, din 5 februarie, care îți va aduce nevoia de adrenalină și tensiune.

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 22:00

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop februarie 2023 Săgetător - Shutterstock

Poți sarisface această nevoie prin sport sau prin riscuri asumate. Luna Nouă din Pești din 20 februarie arată un nou început în familie. Putem discuta despre rezolvarea unui conflict, prezența unui nou membru sau părăsirea căminului părintesc. Cu siguranță acum își găsesc rezvolvarea multe aspecte familiale.

Horoscop dragoste februarie 2023 Săgetător

Săptămâna începe cu tensiuni în sânul familiei. Pe 4 februarie Venus și Marte se află în careu, iar acest aspect se transpune într-un conflict care este picătura ce va umple paharul, dar este și momentul declanșator pentru agresivitatea mocnită. Prezența lui Mercur în Vărsător începând din 11 februarie favorizează relațiile cu frații, mai ales dacă ei nevoie de aliați.

Aspectele din Pești: Conjuncția Venus – Neptun din 15 februarie ajută la recuperarea unor amintiri frumoase din familie. Soarele care ajunge și el aici în 18 februarie te ajută să ai energia sentimentală necesară pentru a susține acest proces, iar, în cele din urmă Luna Nouă din 20 februarie finalizează travaliul și aduce pacea în familie.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani februarie 2023 Săgetător

Luna Plină din 4 februarie aduce nevoia de nou și mai ales de palpitant. Te poți trezi cu dorința de a investi, cu riscuri majore, dar dacă suma de bani nu îți pune în pericol stabilitatea financiară atunci poți încerca. Deși recomandabil ar fi să poți descărca această energie în alte moduri.

Venus în Berbec din 20 ianuarie pune accentul pe pasiune, pe ceea ce te atrage. Astfel, planeta banilor indică faptul că poți folosi abilitățile sau hobbyurile tale pentru a suplini resursele materiale pe care le deții. Nu este exclus ca o suplimentare de bani să vină și sub forma cadourilor de la persoana iubită.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2023 Săgetător. Nevoie de adrenalină și tensiune