Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal Rac, 16-22 ianuarie 2023

Horoscop săptămânal Rac, 16-22 ianuarie 2023. Dacă lucrezi cu contracte sau în mediu birocratic atunci încheierea retrogradării lui Mercur, miercuri, te va ajuta pentru că vei rezolva acufoarte multe sarcini nefinalizate. 

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 14:44

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal Rac, 09-15 ianuarie 2023 - Shutterstock

Ceea ce înseamnă că programul tău va fi mai liber datorită eficientizării Muncii. Vei primi confirmări și răspunsurile de care ai nevoie mai repede decât te-ai aștepta.

Horoscop bani Rac, 16-22 ianuarie 2023

Finalul de săptămână aduce o Lună Nouă care se petrece în casa datoriilor din astrograma ta. Acest aspect te ajută să închei anumite angajamente finannciare care te-au extenuat. Te vei bucura pentru un moment de relaxare și destindere financiară, dar fii totuși atent la tendința de a te împrumuta.

Horoscop dragoste Rac, 16-22 ianuarie 2023

Pe acelaşi subiect

Mercur își reia mersul în dens direct în zodia opusă țiem deci înseamnă că relația cu partenerul se va îmbunătății. Comunicarea este punctul cheie unde vei observa o dezvoltare naturală a unui limbaj specific doar vouă, unde puteți transmite informații codat unui față de celălalt și astfel să vă bucurați de intimitatea comunicării.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Rac, 16-22 ianuarie 2023