Meniu LIVE
Search
x

Horoscop septembrie 2022 Capricorn. Luna Plină evidențiază o perioadă extrem de agitată

Horoscop septembrie 2022 Capricorn. La începutul lunii septembrie, mai ales pe 5 septembrie, când Venus își schimbă semnul zodiacal și te încurajează să îți lărgești orizonturile, călătoriile sunt asociate cu delectare cu dragostea și pasiunea.

De Redactia Observator la 29.08.2022, 18:07

Pe 9 septembrie, Mercur intră în mers retrograd în casa profesiei, amintindu-ți că viața nu se rezumă doar la muncă. Profesia ta nu reprezintă totul în viața ta, așa că folosește această perioadă pentru a te gândi și la alte aspirații.

Horoscop bani septembrie 2022 Capricorn

Luna Plină evidențiază o perioadă extrem de agitată din viața ta și mai ales pe 10 septembrie. Te vei simți foarte solicitat și vei avea o listă lungă de lucruri pe care trebuie să le faci. Cu toate acestea, mai degrabă decât să devii anxios din această cauză, vei aprecia provocarea de a te relaxa, iar munca va trece în plan secundar.

Menține-ți atenția asupra problemelor personale în jurul mijlocului lunii septembrie. Când Soarele își va schimba semnul zodiacal la echinocțiu, pe 22 septembrie, și ajunge în casa statutul profesional, vei avea destul timp să recuperezi la serviciu. Dorințele tale sunt stabilizate și susținute de către Soare, permițându-ți să avansezi în profesia ta cu o viteză mai mare decât te-ai aștepta.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste septembrie 2022 Capricorn

Cu toate acestea, fii foarte precaut atunci când te deplasezi, deoarece a doua zi, Mercur își continuă retrogradarea prin casa călătoriilor și a deplasărilor, mai ales cele în străinătate.

Pe 25 septembrie, va avea loc Luna Nouă în casa obiectivelor și reputației. Acest context astrologic favorizează apariția noilor idei, mai ales cele care includ conceptul de antreprenoriat. Vei fi pregătit să înfrunți lumea în cea mai bună formă a ta atunci când Venus se va deplasa tot acolo, pe 29 septembrie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Capricorn. Luna Plină evidențiază o perioadă extrem de agitată

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022