Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Scorpion. Luna Nouă este profund spirituală și mistică

Horoscop septembrie 2022 Scorpion. Începând cu luna septembrie, vei simți nevoia să fii mai aproape de oameni și să inițiezi tot felul de activități comunitare.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:06

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Scorpion - Shutterstock

Când Venus își va schimba semnul zodiacal pe 5 septembrie dorești să re asiguri că cei apropiați ție au tot ce este necesar. Pe 9 septembrie, însă, Mercur retrograd va activa o zonă foarte delicată a astrogramei tale, iar acest lucru te-ar putea face să începi să te simți vinovat de timpul pe care nu îl dedici altor aspecte ale vieții tale.

Horoscop bani septembrie 2022 Scorpion

Dacă nu îți acorzi suficient timp pentru tine, este extrem de probabil ca epuizarea să se manifeste cel mai evident în timpul Lunii pline din 10 septembrie, când consecințele acestui lucru ar putea deveni evidente. Partea bună a lucrurilor este că această siutație epuizantă servește ca un semnal de alarmă pentru a căuta întotdeauna bucuria în viață, indiferent de ceea ce ai putea face în rest.

Horoscop dragoste septembrie 2022 Scorpion

Pe acelaşi subiect

Te vei simți mai calm și mai liniștit odată ce Soarele își schimbă semnul zodiacal pe 22 septembrie, la echinocțiu. Când Mercur retrograd se întoarce în casa prietenilor și a relațiilor sociale, pe 23 septembrie, s-ar putea să existe unele tensiuni cu prietenii. Încearcă să fii înțelegător față de persoanele din jurul tău, pentru a evita conflictele.

Pe 25 septembrie, Luna Nouă este profund spirituală și mistică și îți va dezvălui că liniștea interioară este mai aproape decât crezi. În plus, te îndeamnă să acorzi mai multă atenție aspectrlor care țin de sănătatea mintală. Pe 29 septembrie, Venus va intra în casa inconștientului și te va ajuta să calmezi tendințele agresive și să te iubești așa cum ești.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Scorpion. Luna Nouă este profund spirituală și mistică