Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Berbec. Tendințele egoiste pot ieşi la iveală în dragoste

Horoscop septembrie 2022 Berbec. În prima jumătate a lunii septembrie, echilibrarea nivelului de stres va fi esențială. Pe 5 septembrie, Venus intră în casa sănătății și a grijii față de sine, îndemându-te să te relaxezi și să îți prioritizezi propriile obiective și nevoi.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:01

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Berbec - Shutterstock

Cu toate acestea, cu Mercur retrograd din Balanță din 9 septembrie, există o șansă ca tendințele tale egoiste să iasă la iveală mai ales în cadrul relației. Scopurile tale sunt bune, dar modul în care acționezi și comunici rănește indirect. Orice durere cauzată de acest lucru este posibil să izbucnească în momentul Lunii Pline din 10 septembrie. Ai grijă să nu implici în conflicte și intrigi în această perioadă.

Horoscop dragoste septembrie 2022 Berbec

Este de preferat să confrunți dificultățile decât să încerci să le eviți. Mijlocul lunii septembrie este o perioadă minunată pentru a lucra la găsirea unui echilibru mai bun între ceea ce îți dorești și ceea ce își doresc ceilalți la care ții. După aceea, echinocțiul din 22 septembrie este un moment magnific pentru viața ta amoroasă, deoarece Soarele intră în semnul tău opus, umplându-l de căldură, strălucire și optimism.

Horoscop bani septembrie 2022 Berbec

Pe acelaşi subiect

Pe 23 septembrie, Mercur retrograd iese din casa iubirii și intră în zona ta de bunăstare. Folosește această energie pentru a te pregăti din timp; știi că vei fi sub presiune uneori, așa că elaborează strategii bune pentru a face față acestei tensiuni. Luna Nouă din casa iubirii, pe 25 septembrie aduce vești bune pentru relație, iar când Venus va ajuge în aceeași casă pe 29, când vei avea ocazia să te apropii mult mai mult de partenerul tău.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Berbec. Tendințele egoiste pot ieşi la iveală în dragoste