Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Balanţă. Imaginația poate începe să îți creeze probleme

Horoscop septembrie 2022 Balanţă. Începi luna septembrie într-o notă foarte visătoare, pe măsură ce Soarele se deplasează cea mai sensibilă, din punct de vedere psihologic, casă astrologică.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:05

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Balanţă - Shutterstock

Atmosfera iluzorie se intensifică odată cu sosirea lui Venus, guvernatorul tău, pe 5 septembrie. Este o perioadă excelentă pentru activități imaginative, artistice și creative.

Horoscop bani septembrie 2022 Balanţă

Pe 9 septembrie, Mercur va deveni retrograd în Balanță, ceea ce ar putea provoca incertitudine și alegeri proaste. Vei avea tendința de a te gândi prea mult la ceea ce nu poate merge. Luna Plină de a doua zi va sublinia necesitatea unei gândiri clare la locul de muncă, astfel că acest lucru va crucial în această perioadă. Indiferent cât de relaxat sau visător te simți, trebuie să vii pregătit atunci când contează.

Horoscop dragoste septembrie 2022 Balanţă

Pe acelaşi subiect

Pe 22 septembrie, când Soarele intră în Balanță. Ești la apogeu în acest moment, ești capabil să îți demonstrezi talentele autentice atât în viața personală, cât și în cea profesională. A doua zi, Mercur retrograd iese din Balanță și se întoarce în casa psihicului. În această etapă, imaginația ta poate începe să îți creeze probleme, mai ales dacă se combină cu preocupările tale și te face să te îngrijorezi excesiv.

Din fericire, Luna Nouă în Balanță din 25 septembrie îți permite să ai pe deplin control asupra vieții tale, inclusiv să pui capăt unor astfel de reacții epuizante. Planeta care te guvernează, Venus, intră în Balanță pe 29 septembrie. Este momentul în care poți spune că ai recăpătat controlul propriei vieți. Acest lucru este resimțit și de cei din jur.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Balanţă. Imaginația poate începe să îți creeze probleme