Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Vărsător. Accentul va fi pus pe abundență pe 10 septembrie

Horoscop septembrie 2022 Vărsător. Pe măsură ce începe luna septembrie, există multă pasiune, mai ales pe 5 septembrie, când Venus își schimbă semnul zodiacal. Deși sunt sentimente sincere și senzuale, fii atent și la izbucnirile de gelozie.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:08

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Vărsător - Shutterstock

Pe 9 septembrie, Mercur retrograd se deplasează în sectorul călătoriilor. Dacă este posibil, încearcă să eviți pe cât posibil să faci călătorii importante în această perioadă. Dacă te decizi să călătorești, verifică de două ori fiecare detaliu, deoarece sunt posibile încurcături.

Horoscop bani septembrie 2022 Vărsător

Accentul va fi pus pe abundență pe 10 septembrie, ceea ce face ca aceasta să fie o zi excelentă pentru a-ți realiza obiectivele financiare. Dar ține cont de faptul că este important să acori atenție și nevoilor tale emoționale. Nu te neglija în goana după resurse financiare.

O perioadă liniștită a anului se va întâlni la mijlocul lunii septembrie. Este o perioadă ideală pentru autoperfecționare și îngrijirea sănătății mentale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste septembrie 2022 Vărsător

Pe 22 septembrie, la echinocțiu, când Soarele intră în casa educației și a studiilor, lucrurile se accelerează puternic. Vei fii motivat să înveți lucruri noi, să te recalifici sau să dobândești noi abilități, fie că este vorba de un loc de muncă sau doar pentru plăcerea de învăța ceva nou.

O Luna Nouă din 25 septembrie te va ajuta să îți consolidezi obiectivele pentru a studia. Pe 23 septembrie, Mercur își continuă retrogradarea, ceea ce te poate face să experimentezi unele îndoieli de sine. De asemenea, călătoriile sunt din nou în plan, mai ales după schimbarea de semn a lui Venus pe 29 septembrie. Ai putea chiar să întâlnești o persoană interesantă în timp ce ești departe de casă, mai alesdacă ești singur și cauți o relație.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Vărsător. Accentul va fi pus pe abundență pe 10 septembrie