Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Taur. Luna Nouă care este extrem de favorabilă

Horoscop septembrie 2022 Taur. Începutul lunii septembrie poate aduce dificultăți în ceea ce privește modul în care te distrezi. Pe 5 septembrie, planeta care te guvernează, Venus, intră în casa bucuriei.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:02

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Taur - Shutterstock

Acest tranzit este benefic pentru întâlniri, dacă ești singur, și te poate ajuta să consolidezi relația, dacă te afli într-un parteneriat. Încearcă să găsești un echilibru mai bun, mai ales în viața ta socială, pe la jumătatea lunii septembrie. Prietenii cei mai apropiați se pot simți trădați sau perplecși de schimbările de atitudine.

Horoscop bani septembrie 2022 Taur 

Soarele intră în casa organizării pe 22 septembrie, ceea ce îți dă posibilitatea să găsești răspunsuri pentru modul în care îți contruiești programul. Echinocțiul este un moment de pace și armonie. A doua zi, Mercur retrograd revine în casa bucuriei, așa că ar fi bine să pui mai mult accent pe obligații și activități zilnice decât pe plăcere.

Pe 25 septembrie, va avea loc Luna Nouă care este extrem de favorabilă, care îți va oferi ocazia de a reorganiza prioritățile și de a realiza mai mult din ceea ce ai de făcut. Toate acestea beneficiază de un plus de relaxare și calmare a stresului. Pe 29 septembrie, Venus, guvernatorul tău astral, va intra în casa bunăstării, oferindu-ți timp să te relaxezi și să te gândești la ceea ce ai învățat pe parcursul lunii.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste septembrie 2022 Taur 

Pe 9 septembrie, însă, Mercur va deveni retrograd, ceea ce face posibil ca să pierzi din vedere imaginea de ansamblu și celelalte responsabilități ale tale. De asemenea, vei resimți și nevoia prietenilor de a participa la diverse activități. Din această cauză, Luna Plină din 10 septembrie poate fi marcată de discuții despre prietenii, precum și de sentimente de vinovăție sau de furie între tine și un prieten. Se pare că ești preocupat de partener și ai uitat de toți ceilalți.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Taur. Luna Nouă care este extrem de favorabilă