Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Peşti. Momentul ideal pentru a renunța la un obicei nociv

Horoscop septembrie 2022 Peşti. Pe 5 septembrie, Venus intră în semnul zodiacal opus ție, aducând cu ea abundența de frumusețe sentimentală și romantism.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:08

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Peşti - Shutterstock

După 9 septembrie, însă, ai grijă să nu favorizezi involuntar neîncrederea sau invidia în parteneriatul tău, când Mercur devine retrograd, făcând ca acțiunile să fie ușor de interpretat greșit.

Horoscop bani septembrie 2022 Peşti

Natura ta visătoare și sensibilă este sărbătorită din plin de Luna Plină din Pești din 10 septembrie. Abilitățile tale empatice se vor dezvolta, așa că ai grijă să stabilești niște limite dacă te simți prea emotiv.

Din punct de vedere astrologic, mijlocul lunii septembrie este o perioadă calmă, cu o energie stabilă care favorizează avansarea semnificativă în treburile zilnice. Cu toate acestea, pe 22 septembrie, la echinocțiu, Soarele se mută în aca perfecționării, sporindu-ți stima de sine și oferindu-ți multe posibilități de progres personal.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste septembrie 2022 Peşti

Mercur retrograd intră în semnul iar comunicarea în relației ar putea fi puțin șubredă. Pentru a combate acest lucru, fii sincer cu partenerul în legătură cu gândurile și sentimentele tale.

Luna Nouă din 25 septembrie este momentul ideal pentru a renunța la un obicei nociv sau pentru a începe unul bun, deoarece impulsul și voința ta vor fi la cel mai înalt nivel. Vești bune se anunță și pentru viața ta romantică la sfârșitul lunii septembrie, când Venus își schimbă semnul zodiacal pe 29 septembrie și aprinde pasiunea în relație.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Peşti. Momentul ideal pentru a renunța la un obicei nociv