Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Leu. Conflict intens în timpul Lunii Pline din 10 septembrie

Horoscop septembrie 2022 Leu. Începi luna septembrie într-o notă pozitivă, dar va trebui să îți controlezi atent cheltuielile, deoarece Venus, se va plasa în caza banilor pe 5 septembrie.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:04

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Leu - Shutterstock

Pe 9 septembrie, Mercur își începe retrogradarea în casa rațiunii, așa că gândirea ta poate fi oarecum afectată, mai ales când vine vorba de probleme financiare.

Dacă ai multe datorii sau recent ai întâmpinat probleme financiare, acest lucru ar putea duce la un conflict intens în timpul Lunii Pline din 10 septembrie. În termeni clari, ți se reamintește ceea ce trebuie să achiți.

Horoscop bani septembrie 2022 Leu

Din punct de vedere astrologic, mijlocul lunii septembrie este o perioadă destul de liniștită, așa că începe să creezi strategii de organizare financiară, chiar dacă acest lucru presupune să faci sacrificii.Vei avea parte de o nouă energie atunci când Soarele își schimbă semnul zodiacal pe 22 septembrie, ceea ce te va ține ocupat și îți va lua gândul de la orice griji financiare persistente.

Pe acelaşi subiect

Mercur retrograd intră în sectorul tău financiar a doua zi, dar acest lucru ar putea fi în favoarea ta, deoarece te obligă să reexaminezi ceea ce simți față de bani. Pe 25 septembrie, te reconectezi cu prieteni vechi și poți începe un proiect în timpul Lunii Noi. În cele din urmă, pe 29 septembrie, Venus intră în casa limbajului și a comunicării, evidențiind motivația și personalitatea ta extrovertită.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Leu. Conflict intens în timpul Lunii Pline din 10 septembrie