Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Fecioară. Soarele intră casa banilor

Horoscop septembrie 2022 Fecioară. Prima săptămână a lunii este o perioadă excelentă pentru întâlniri, dacă ești singur, sau pentru a-ți reînnoi angajamentul romantic, dacă ești deja într-o relație.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:04

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Fecioară - Shutterstock

Venus intră în Fecioară pe 5 septembrie. Mercur, planeta care te guvernează, va începe mersul retrograd pe 9 septembrie în zona valorilor și a ideologiei. Fii gata să îți aperi punctele de vedere pe mai multe subiecte.

Horoscop dragoste septembrie 2022 Fecioară

Pe 10 septembrie Luna Plină se petrece în semnul zodiacal opus, ceea ce va provoca sentimente intense față relația în care te afli. În funcție de sănătatea relației tale, ziua respectivă ar putea fi fie o zi minunată, fie destul de stresantă. Nu întreprindeți acțiuni pripite și încercați să vă păstrați calmul, comunicați în interiorul relației cât mai sincer posibil.

La jumătatea lunii septembrie, Soarele se află încă în semnul tău zodiacal, ceea ce îți stimulează încrederea în sine, fericirea și stima de sine.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani septembrie 2022 Fecioară

Apoi, pe 22 septembrie, la echinocțiu, Soarele intră casa banilor din astrograma ta, concentrând un impuls astrologic benefic asupra finanțelor tale. Aceasta este șansa ta de a dezvolta noi surse de venit sau de a solicita o mărire de salariu la locul de muncă.

Mercur retrograd intră în Fecioară a doua zi, provocând o mică criză de încredere. Datorită funcției tale analitice emoțiile nu te pot dezorganiza. Pentru câteva zile, folosește mecanismele tale de adaptare și inistă în soluționarea fiecărei situații. Amânarea nu reprezintă un avantaj pentru tine.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Fecioară. Soarele intră casa banilor