Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Gemeni. Luna Plină este foarte intensă din punct de vedere emoțional

Horoscop septembrie 2022 Gemeni. După ce Venus va intra în casa familiei, pe 5 septembrie, vei dori să petreci mult timp pentru a acorda atenție căminului.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:03

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Gemeni - Shutterstock

Acesta este un moment excelent pentru a începe lucrările de renovare. Legăturile de familie beneficiază și ele de acest impact, mai ales dacă au fost prezente recent tensiuni.

Horoscop bani septembrie 2022 Gemeni

Planeta care vă guvernează, Mercur, intră în retrogradare pe 9 septembrie. O exprimare defectuasă comunicării s-ar putea agrava din cauza neglijenței sau a faptului că te grăbești să spui prea mult. Deoarece retrogradarea se află în zona cea mai lipsită de responsabilități casă a astrogramei poate pune piedici importante.

Pe 10 septembrie, Luna Plină este foarte intensă din punct de vedere emoțional și se petrece în casa profesiei, semnalând că ai putea fi pus în lumina reflectoarelor din cauza unei erori sau a unei exprimări nepotrivite. Fii foarte prudent cu această influență la locul de muncă. Păstrează-ți calmul și limbajul profesional.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste septembrie 2022 Gemeni

Mijlocul lunii septembrie este un moment excelent pentru a consolida armonia din acasă și pentru a face toate ajustările necesare pentru a profita la maximum de timpul petrecut cu familia. Chiar dacă nu este întotdeauna această perioadă îți aduce lucruri bune, echinocțiul din 22 septembrie îți va fi de ajutor. Acum că Soarele a intrat în casa fericirii, radiază bunăstare și plăcere, ceea ce va face ca totul să pară mai bine.

Mercur retrograd intră în casa familiei a doua zi, așa că fii deosebit de prudent cu privire la ceea ce spui și cum o spui. Dar, în general, sfârșitul lunii septembrie este o perioadă foarte bună. Pe 25 septembrie, Luna Nouă aduce promisiunea unui proiect personal care te va împlini. Pe 29 septembrie, Venus va intra și ea în această zonă, ceea ce va intensifica chimia romantică.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Gemeni. Luna Plină este foarte intensă din punct de vedere emoțional