Antena Meniu Search
x

Horoscop septembrie 2022 Rac. Luna Nouă anunță începutul unui nou capitol în viața ta

Horoscop septembrie 2022 Rac. Ești într-o stare de spirit deosebit de reflexivă la început de septembrie. Când Venus intră casa comunicării, pe 5 septembrie, îți va fi simplu să-i convigi pe ceilalți și să le vinzi ideile și planurile tale de viitor.

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 18:03

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscop septembrie 2022 Rac - Shutterstock

Pe de altă parte, Mercur intră în retrogradare în casa familiei pe 9 septembrie, așa că este posibil ca cineva din familia ta să aibă probleme în a înțelege ce anume vrei să faci cu viața ta și ce înseamnă planurile de viitor pentru tine.

Horoscop bani septembrie 2022 Rac

Luna Plină de a doua zi, care abordează aspecte legate de justiție, corectitudine și egalitate, ar putea fi momentul în care acest lucru ajunge la un punct culminant. Străduiește-te să te asiguri că ceea ce îți dorești pentru tine la mijlocul lunii septembrie aduce beneficii și persoanelor la care ții, deoarece trebuie să îți însoțești familia în această călătorie.

Horoscop dragoste septembrie 2022 Rac

Pe acelaşi subiect

Echinocțiul din 22 septembrie, când Soarele intră tot în casa familiei va face lucrurile mai simple. A doua zi, Mercur retrograd revine în casa comunicării. Într-un fel, aceasta este o veste bună pentru tine, deoarece te obligă să îți reformulezi mesajul astfel încât ceilalți să îl poată înțelege. Alege să te exprimi simplu și concret.

Pe 25 septembrie, Luna Nouă care se petrece tot în sectorul familial pune capăt tensiunilor continue și anunță începutul unui nou capitol în viața ta. Este posibil să închei luna septembrie într-o poziție mult mai puternică decât ai început-o, înconjurat de cei dragi care îți susțin pe deplin obiectivele și dorințele, deoarece Venus va fi aici câteva zile mai târziu, pe 29 septembrie.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop septembrie 2022 Rac. Luna Nouă anunță începutul unui nou capitol în viața ta