Antena Meniu Search
x

Cu singuranță nu știai asta! Semeni cu mama lui și ești îmbrăcată în roșu?! Șase lucruri INEDITE despre ATRACȚIA FIZICĂ!

Aveți chimie! Sau, cu alte cuvinte, sunteți puternic atrași unul de celălalt. Însă, v-ați întrebat vreodată de ce cu alte persoane nu a fost posibilă o astfel de interacțiune? Nu ați simțit, nu ați fost atrași, veți răspunde. Există câteva elemente care pot favoriza sau, dimpotrivă, care pot dezavantaja în anumite situații apropierea dintre tine și o altă persoană.

 Aveți chimie! Sau, cu alte cuvinte, sunteți puternic atrași unul de celălalt. Însă, v-ați întrebat vreodată de ce cu alte persoane nu a fost posibilă o astfel de legătură? Nu ați simțit, nu ați fost atrași, veți răspunde. Adevărul este că există câteva elemente care pot favoriza sau, dimpotrivă, care pot dezavantaja în anumite situații apropierea dintre tine și o altă persoană.

  • Fii atentă la indiciile non-verbale!

Atunci când un bărbat se află într-o cameră plină cu oameni,inconștient, va avea tendința de a se îndrepta spre femeia de care se simte cel mai atras. Așa că fii atentă la mesajele non-verbale pe care le transmite! Iar pentru că principiul se aplică și la femei, dacă vrei să îți ascunzi intențiile, încearcă să îți controlezi gesturile!

  • Îmbracă-te în roșu și toți bărbații vor sta la rând, numai să te privească!

Specialiștii au confirmat! Bărbații au tendința de a asocia culoarea roșie cu atracția sexuală. Așa că, dacă te îmbraci în roșu ai șanse sporite de a fi abordată.

  • Atenție la parfum!

Fără să îți dea seama în mod conștient de asta, bărbatul se simte existat la anumite mirosuri. De exemplu, cel de lanadă sau de dovleac. Totuși, pentru a-l înnebuni trebuie să fii subtilă și să folosești cantitate foarte mică!

  • Simetrie...

Fața perfectă este cea simetrică?! Pentru bărbați, răspunsul este da! Masculii sunt programați genetic să caute partenere cu astfel de trăsături. Inconștient, ei știu că ea are șanse mai mici să aibă boli de tip genetic și este mai fertilă.

  • După fusta mamei...

Dacă semeni cu mama lui fii sigură că te va duce la altar! Acest fapt sugerează că atracția este predeterminată până într-un anumit punct în timpul copilăriei și adolescenței.

  • Testul de 15 minute!

Atunci când vrei să vezi cât de mult este un bărbat interesat de tine urmărește-l! Nu oricum, nu suntem în filmele cu spioni! Ci fii atentă de câte ori te atinge timp de 15 minute. Sună ciudat? Dacă se întâmplă să facă asta de mai mult de cinci ori poți să stai liniștită! Va fi al tău.

FOTO CREDIT

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cu singuranță nu știai asta! Semeni cu mama lui și ești îmbrăcată în roșu?! Șase lucruri INEDITE despre ATRACȚIA FIZICĂ!