Antena Meniu Search
x

Acesta este SECRETUL din spatele unei OMLETE PERFECTE!

Una dintre cele mai simple și apreciate feluri de mâncare este omleta. Pentru ca aceasta să aibă gustul ideal trebuie să recurgi la anumite tertipuri, care o transformă într-o omletă de neuitat

Una dintre cele mai simple și apreciate feluri de mâncare este omleta. Pentru ca aceasta să aibă gustul ideal trebuie să recurgi la anumite tertipuri, care o transformă într-o omletă de neuitat. 

Iata cateva mici secrete ca sa faci omleta perfecta.

Secretul cel mare este ca la fiecare doua oua intregi sa adaugi un galbenus in plus.

Din albusul ramas poti face separat o omleta de albus, pentru aceeasi masa. Al doilea truc este sa nu bati ouale prea mult. Trebuie batute cu furculita, doar cat sa se omogenizeze.

Nu prajii ompleta intr-o tigaie cu diametru mare pentru ca se va usca si o sa fie fara gust. Omleta se face la fel de bine in tigai antiaderente fie ca folosesti sau nu ulei.

Un al secret este sa pui verdeturi in omleta, boabe de mazare, boabe de porumb sau rosii in ulei, taiate in bucatele. Nu folosi rosii crude in omelta pentru ca sunt prea zemoase si strica omleta.

Omleta perfecta merge insa cu ardei gras, rosu sau verde, tocat in bucatele mici. Legumele se pun mereu in tigaie cu doua minute inainte de a pune ouale batute, scrie revista Femeia.

Amesteca in omleta in tigaie, pentru ca omleta sa se desfaca in bucatele pufoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Acesta este SECRETUL din spatele unei OMLETE PERFECTE!