Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ai gropiţă în BĂRBIE? Iată ce înseamnă asta

Potrivit specialiştilor, gropiţa din bărbie poate dezvălui anumite modificări statice ale coloanei vertebrale. În majoritatea cazurilor, este vorba de o postură vicioasă a bazinului, care influenţează echilibrul coloanei, declanşând dureri de spate

de Redactia Observator

la 20.09.2015 , 10:26

Există trei feluri de bărbii: cea dreaptă, care, din profil, este perpendiculară faţă de buza inferioară, cea ascuţită, care iese înafara buzei inferioare, sau, în alţi termeni, bărbia ascuţită şi bărbia trasă înapoi

Bărbia trasă înapoi, pe care am îndrăzni s-o numim bărbie feminină, pentru că o găsim la mai toate femeile – ne face să bănuim oarecare slăbiciune. De asemenea, ea denotă un spirit activ şi pătrunzător, cu condiţia să nu fie arcuită, căci această formă exagerată trimite de obicei la laşitate şi zgârcenie.

Bărbia ascuţită inspiră încredere. O bărbie ascuţită mai trece şi drept marca şireteniei; în acelaşi timp, vom găsi această formă de bărbie şi la persoanele cele mai cinstite. Înseamnă deci că şiretenia nu e decât bunătate rafinată.

Articolul continuă după reclamă

O gropiţă bine marcată în mijlocul bărbiei pare să indice fără tăgadă un om judicios, matur în hotărâri, cu condiţia ca aceste trăsături să nu fie contrazise de altele.

Bărbia plată presupune răceală şi uscăciune sufletească.

Cea mică, timiditate, cea rotundă, cu gropiţă, bunătate.

Bărbia lungă, lată, grea nu se întâlneşte decât la oameni grosolani, duri, orgolioşi şi violenţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Ai gropiţă în BĂRBIE? Iată ce înseamnă asta