Antena Meniu Search
x

Video "Aștept Comic Conul mai mult decât Crăciunul!". Cât costă să faci o poză cu actorii preferați de la Hollywood

Pasionaţii de seriale, jocuri video şi anime-uri şi-au dat întâlnire la cea mai mare convenţie de pop culture din Europa de Est. Costumaţi în personajele preferate, tinerii au venit să îi cunoască pe actorii favoriţi de la Hollywood. Au păşit într-o lume fantastică, iar pe covorul roşu au găsit staruri din Harry Potter, Game of Thrones şi The Witcher. Barbie şi Ken s-au remarcat şi ei la Comic Con. 

de Redactia Observator

la 02.09.2023, 21:54

Vezi și

"Cu cine vorbesti, Barbie?" 

"Cu Ken, a întârziat, e pe drum! E păpuşa mea preferată din copilarie, mereu am vrut sa fiu ca ea. E mai umană, are sentimente, nu e doar o papusă, e o persoana reala, care gandeste si are insecuritati."

Sunt pasionaţi de seriale ori poveşti animate, iar unii dintre ei au muncit luni de zile ca sa confectioneze costumele de vis pentru eveniment.

"L-am făcut eu treptat, de la începutul lui iunie până acum în august. E din spumă și din bumbac, rășina, plastilină tot de spumă și pur și simplu experiență. Nu am ratat nicio ediție de Comic Con din 2017, aștept Comic Conul mai mult decat Crăciunul!" 

Pe acelaşi subiect

Mădălina Iacob, reporter Observator: "Cea mai mare dorință a tinerilor este să reușească să obțină un autograf sau o fotografie cu unul dintre actorii de la Hollywood. Pentru aceasta, însă, este nevoie să își cumpere și un bilet în plus care costă între 45 și 120 de lei, în funcție de personajul preferat." 

Fanii s-au întâlnit cu actorii preferați

Cei mai apreciaţi au fost actorii din The Witcher şi Game of Thrones. 

Tom Canton, actor din The Witcher: "Wow, wow, ce loc de desfăşurare, unul dintre cele mai interesante din cate am fost, tocmai am avut Q&A cu fanii şi e foarte cool!"

Tom Wlaschiha, actor din Game of Thrones: "Ca actor de televiziune şi film nu ai des feedback de la fani. Comic Con e o modalitate bună să stai de vorbă cu oamenii şi să-ţi iei notiţe despre munca ta." 

Standurile cu anime-uri i-au fascinat pe cei mai tineri din participanţi.

Preţul unui bilet la Comicon porneşte de la 60 de lei, iar evenimentul este deschis şi duminică la Arena Naţională din Bucureşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » "Aștept Comic Conul mai mult decât Crăciunul!". Cât costă să faci o poză cu actorii preferați de la Hollywood