Antena Meniu Search
x

Bărbat de 68 de ani, sub masca unui tânăr cu 30 de ani mai mic. Invita femei la întâlnire, folosindu-se de poze false şi le lega la ochi pentru a întreţine relaţii sexuale, în Franţa

Un francez, acum în vârstă de 74 de ani, este anchetat de judecătorii de la Curtea de Arbitraj din Montpellier, pentru că a folosit în urmă cu câţiva ani o identitate falsă pentru a-şi da întâlnire cu femei pe care le cunoştea prin intermediul unor aplicaţii de dating.

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 20:08

Bărbatul se folosea de un profil fals pentru a atrage atenţia femeilor
Bărbatul se folosea de un profil fals pentru a atrage atenţia femeilor - Shutterstock - foto ilustrativ

Profilul bărbatului indica vârsta de 37 de ani, un tip cu păr bogat, ochii căprui, care activa, conform descrierii, ca designer de interior. Pe scurt, era profilul perfect, care ar fi atras orice femeie care se afla în căutarea sufletului pereche, scrie BFMTV.

Acest lucru s-a şi întâmplat, bărbatul atrăgând în capcană zeci de femei pe care le convingea ulterior să iasă cu el la întâlnire. În realitate însă, în spatele datelor afişate stătea ascuns Jack S, un bărbat de 68 de ani. Femeile nu îşi dădeau seama însă de acest lucru pentru că francezul avea o tehnică bine pusă la punct prin care identitatea să nu îi fie devoalată.

Un scenariu demn de filmele de la Hollywood

Una dintre victime, care a decis să depună plângere împotriva bărbatului a povestit în detaliu modul în care acesta acţiona. În 2015, Valerie l-a cunoscut pe o aplicaţie de dating pe Anthony Laroche, aşa cum el a minţit-o numeşte, femeia spunând că a fost dragoste la pria vedere. Timp de o lună cei doi au vorbit din ce în ce mai des la telefon, declarându-şi iubirea unul pentru celălalt. 

Pe acelaşi subiect

Femeia spune că bărbatul ştia să o liniştească de fiecare dată când era nervoasă, îi vorbea despre dragoste şi despre sentimente. Pe scurt, Anthony îi oferea tot ce aceasta şi-ar fi dorit. După lungi discuţii telefonice, bărbatul i-a propus femeii să se întâlnească, ba mai mult, acesta i-a promis că experienţa va fi unică.

Ajunşi la moentul cu pricina, francezul i-a oferit femeii într-adevăr o experienţă unică, folosindu-se de o metodă desprinsă parcă din filme. I-a cerut acesteia să se lege la ochi cu o eşarfă, el ghidând-o cu o voce profundă şi autoritară "Trebuia să ajung la el, să îmi pun o eşarfă la ochi şi să ne descoperim într-un mod unic, excepţional. Avea o voce profundă şi autoritară", a mărturisit femeia.

Cu totul alt om

Treptat, această voce care o ghida îi cere să se dezbrace, în tot acest timp explicându-i că dacă nu se supune, acest lucru înseamnă că nu este suficient de îndrăgostită de el. În cele din urmă, supusă, femeia a fost legată de pat şi i-a fost interzis să îl atingă pe bărbat.

Totul s-a stricat în timpul actului sexual, când femeia şi-a dat jos eşarfa şi a aprins lumina a observat în faţa ei un cu totul alt om faţă de cel pe care îl văzuse în poze. „În fotografii am văzut pe cineva cu un stil de jucător de rugby, foarte sportiv, musculos, cu abdomen lucrat. Aici nu corespundea deloc, descrie Valérie. La un moment dat, nu am rezistat. Nu am putut rezista. Mi-am dat eşarfa de la ochi. Totul era în întuneric. Aprind lumina și văd pe pat un bărbat de vreo şaizeci de ani sau mai mult, cu ochelari, chel. Nimic. Nimic de-a face cu Anthony Laroche", mărturiseşte femeia.

Valérie nu este singura victimă. Trei femei au depus plângere împotriva lui „Anthony Laroche” , identificat drept Jack S.. Plasat în arestul poliției de mai multe ori, bărbatul spune că nu înțelege, deoarece toate femeile au acceptat să vină în apartamentul lui și au acceptat sexualitatea. relaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Bărbat de 68 de ani, sub masca unui tânăr cu 30 de ani mai mic. Invita femei la întâlnire, folosindu-se de poze false şi le lega la ochi pentru a întreţine relaţii sexuale, în Franţa