Antena Meniu Search
x

Băutura MIRACOL care calmează orice DURERE! O poţi face SINGUR acasă

Când ne doare ceva, primul lucru pe care îl facem este să luăm un analgezic. Greşit, spun specialiştii. Pentru început este recomandat să ne îndreptăm către produsele naturiste

Când ne doare ceva, primul lucru pe care îl facem este să luăm un analgezic. Greşit, spun specialiştii. Pentru început este recomandat să ne îndreptăm către produsele naturiste

Combinaţia dintre ingredientele băuturii de mai jos îţi îmbunătăţeşte starea aproape instantaneu:

Ingrediente:

1 linguriţă miere

1 linguriţă de scorţişoară

½ cană de lapte de migdale

2 linguriţe ceai negru

2 pahare de apă

2 linguriţe pudră de turmeric

2 linguriţe pudră de cardamom

2,5 cm rădăcină de ghimbir rasă

Mod de preparare:

Puneţi în apă ghimbirul, turmericul, cardamomul şi scorţişoară şi fierbeţi 10 minute. Adăugaţi apoi ceaiul negru şi mai lăsaţi 2 minute. Strecuraţi ceaiul, adăugaţi laptele de migdale, iar când se mai răceşte îndulciţi băutura cu miere. Se bea pe tot parcursul zilei.

Mierea ameliorează durerea şi inflamaţia din corp; de asemenea previne infecţiile bacteriene, dar şi distruge bacteriile rezistenţe.

Scorţişoara este un puternic antioxidant cu proprietăţi anti-inflamatorii. Folosiţi-o pentru a calma durerea de spate şi artrită. Se ştie despre scorţişoară că este eficientă în tratarea diabetului de tip 2, dar ultimele studii au confirmat că acţionează ca un analgezic şi reduce riscul de atac de cord.

Consumat regulat, laptele de migdale calmează durerile de cap, cele articulare şi musculare. Acesta mai susţine sănătatea inimii şi reglează greutatea corporală.

Ceaiul negru este bogat în flavonoizi care reduc daunele musculare după exerciţii, scrie Bună Ziua Iaşi.

Cardamomul combate respiraţia urât mirositoare, favorizează eliminarea toxinelor din rinichi şi protejează împotriva anumitor tipuri de cancer.

Ghimbirul ameliorează inflamaţiile. De asemenea, are capacitatea de a elimina balonarea şi de a calma crampele stomacale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Băutura MIRACOL care calmează orice DURERE! O poţi face SINGUR acasă