Antena Meniu Search
x

Caz EXTREM de RAR: O femeie a rămas însărcinată de două ori în zece zile, iar recent a născut două fetițe gemene. Medicii nu-i dădeau nicio şansă de a avea copii (FOTO)

O femeie din Australia, căruia medicii i-au spus că este posibil să nu facă niciodată copii, a devenit un caz medical extrem de rar.

O femeie din Australia, căruia medicii i-au spus că este posibil să nu facă niciodată copii, a devenit un caz medical extrem de rar.

Kate Hill a rămas însărcinată de două ori în zece zile, iar recent a născut două fetițe gemene, concepute la doar câteva zile distanță.

Femeia făcea tratament cu hormoni pentru sindromul ovarelor polichistice, adică pentru lipsa ovulației, atunci când a rămas însărcinată.

În timpul tratamentului, a rămas însărcinată cu două gemene care au fost concepute însă la momente diferite, deși ea a întreținut relații sexuale neprotejate o singură dată în acea perioadă de timp. Acest lucru se întâmplă foarte rar.

Majoritatea gemenilor se nasc deoarece femeia a eliberat două ovule în același timp, sau, mai puțin comun, un ovul deja fecundat se desparte în două.

“Nu am realizat cât de deosebite sunt fetele, decât abia după ce s-au născut”, a povestit femeia din Australia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Caz EXTREM de RAR: O femeie a rămas însărcinată de două ori în zece zile, iar recent a născut două fetițe gemene. Medicii nu-i dădeau nicio şansă de a avea copii (FOTO)