Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cea mai DORITĂ MESERIE din lume? „Tester” de PROSTITUATE!

Din ciclul "Mare ţi-e grădina, Doamne!" face parte şi acest anunţ de angajare mai "păcătos", să-i spunem

de Redactia Observator

la 28.08.2015 , 12:36

Din ciclul "Mare ţi-e grădina, Doamne!" face parte şi acest anunţ de angajare mai "păcătos", să-i spunem. 

Luna trecută, în minunata Germanie a fost creat un nou job: inspector de teren în cadrul unei companii de bordeluri, iar cerinţele pentru obţinerea cestui post sunt destul de serioase. Precizez că nu este vorba despre o glumă, aşa cum putem crede în primă instanţă.

Compania care a creat această nouă slujbă se numeşte Kaufmich.com ("Cumpără-mă" - traducere în limba română) și a anunţat că vrea să angajeze un tester sexual, nu oricum ci full time.

Articolul continuă după reclamă

Ciudat sau amuzant, candidatul perfect trebuie să cunoască foarte bine limbile străine, să aibă finalizate studiile universitare. Cei care nu au aceste studii terminate sunt respinşi din start şi este necesar să fie disponibil non-stop pentru a putea intra în contact cu peste 90% din angajaţi. Femeia sau bărbatul care va fi alesul pentru acest loc de muncă va fi nevoit să treacă prin toate bordelurile din Germania, să constate dacă sunt respectatele normele de igienă şi dacă raporturile intime sunt protejate pentru a evita răspândirea bolilor cu transmitere sexuală.

Una dintre cerinţe este ca viitorul angajat să se distreze în compania altor persoane şi să nu îi fie frică de orice fel de contact.

Vezi AICI continuarea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » Cea mai DORITĂ MESERIE din lume? „Tester” de PROSTITUATE!