Antena Meniu Search
x

Video Chef Alexandru Sautner a oferit înghețată gratis în noua lui gelaterie din Bucureşti. De la o simplă idee, a pornit o adevărată afacere

În plin val de caniculă, Chef Alexandru Sautner a oferit înghețată gratis în noua lui gelaterie din Bucureşti. La marea inaugurare au venit Orlando Zaharia și Ştefan Popescu. Nici Chef Richard Abou Zaki nu a vrut să lipsească, așa că și-a făcut apariția prin apel video, pentru a completa echipa Chefi la Cuțite.

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 12.06.2024 , 22:10

Bine-dispuşi şi relaxaţi, Aşa au venit chefii la marea deschidere a noii gelaterii dintr-un centru comercial din Capitală. "A 15-a locaţie, mie nici nu-mi vine să cred. Parcă ieri am deschis prima locaţie. În 2015 nu prea erau gelaterii. Şi atunci mi-a venit mie ideea: dacă tot nu este în Bucureşti, hai să aduc eu o îngheţată bună", spune chef Alexandru Sautner.

Gelaterie nouă, marca chef Alexandru Sautner

Iar de la o simplă idee, a pornit o adevărată afacere. "Am un partener italian cu care lucrăm împreună la arome. Nu folosim prafuri, la noi pleacă îngheţata de la lapte şi frişcă şi îngheţata este pregătită în fiecare zi, în fiecare locaţie. De aia este îngheţata atât de fină, catifelată, delicioasă. Avem şi specialităţi cum este krock and cream, cum este îngheţata de ricotta şi smochine caramelizate, sunt multe", adaugă chef Alexandru Sautner.

Vezi și

Chef Alexandru Sautner ne-a dezvăluit care sunt aromele sale preferată: "Iaurt şi fructul pasiunii. Aş mânca non stop". Gustul înghețatei este pe măsura aspectului, așa că nu e de mirare că s-a format o coadă de zeci de persoane.

Pe acelaşi subiect

Alexandru Sautner o are alături şi în afaceri pe partenera sa de viaţă. "Produsele sunt tipic italieneşti, îngheţată artizanală, făcută în faţa clientului. Pentru această locaţie am ales 22 de arome, dintre care avem şi 4 arome vegane, fără zahăr şi fără lapte. Sunt foarte căutate în acest moment", povesteşte Flavia Maxim, soţia lui chef Alexandru Sautner.

Astăzi, toată îngheţata a fost gratuită. "Spun cu mândrie că a fost ideea mea de la început pentru că atunci când am deschis prima gelaterie, m-am gândit cum fac ca să guste? Şi am dat această îngheţată gratis. A prins foarte bine şi de atunci a rămas tradiţie", spune chef Alexandru Sautner.

De la marea deschidere nu a lipsit nici Chef Richard Abou Zaki, însă a participat prin apel video, pentru că se află în Italia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Inedit » Chef Alexandru Sautner a oferit înghețată gratis în noua lui gelaterie din Bucureşti. De la o simplă idee, a pornit o adevărată afacere