Antena Meniu Search
x

Cină la înălțime, la Mamaia! Mâncăruri şi băuturi fine la 50 de metri deasupra mării, pe platforma-restaurant

Să iei masa la 50 de metri în aer, legat cu centuri de siguranţă, pare un test de curaj. A fost însă experienţa vieţii pentru turiştii care au urcat astăzi deasupra staţiunii Mamaia, pe o platformă-restaurant ridicată de o macara.

Vezi și

Să iei masa la 50 de metri în aer, legat cu centuri de siguranţă, pare un test de curaj. A fost însă experienţa vieţii pentru turiştii care au urcat astăzi deasupra staţiunii Mamaia, pe o platformă-restaurant ridicată de o macara. Cu marea la picioare, s-au bucurat de un concert unic şi de un peisaj ameţitor.

În acorduri de vioară şi cu paharele de şampanie pline, 22 de turişti se bucură de cea mai frumoasă privelişte pe care o poţi avea când stai la masă, pe litoral.

Mâncăruri fine, degustări de vinuri, concerte live, dar şi o prezentare de modă în aer, pe toate le puteţi experimenta aici sus, la 50 de metri înălţime, în cel mai neobişnuit restaurant din întreaga lume.

Oana Roman, organizator

Este un concept foarte special care există deja în 60 de ţări din lumea aceasta. Este cel mai indeit mod de a lua masa din lume.

Pe o platformă ridicată de o macara, turiştii urcă la înălţimi care variază între 30 şi 50 de metri. Ascensiunea este momentul cu cele mai mari emoţii. Treptat, însă, mesenii se obişnuiesc cu priveliştea. În curând, toată lumea se simte bine.

Fascinant a fost! A fost minunat, ce să zic, bine, eu n-am nicio frică de înălţime, mărturiseşte unul dintre turişti.

O degustare de vin... ameţitoare costă 200 de lei. Micul dejun ajunge la 250 de lei, iar cina la 450 de lei de persoană. Oferta nu include doar mâncare şi băutură, ci şi spectacole, concerte şi defilări la înălţime. 

Selia Gurdal, creatoare de modă

Va fi prima prezentare de modă la 50 de metri, se numeşte angels in the sky. Vor urca câte patru fete pe platformă. Unele vor fi la sol, altele vor fi la înăţime timp de 15 minute şi la fiecare coborâre, la 15 minute, vor urca alte patru.

Pentru astfel de senzaţii, regulile sunt stricte. Centurile de siguranţă sunt obligatorii pentru fiecare participant. Şi personalul e fixat de platformă cu hamuri. Fumatul este strict interzis, la fel şi aruncatul obiectelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Cină la înălțime, la Mamaia! Mâncăruri şi băuturi fine la 50 de metri deasupra mării, pe platforma-restaurant