Antena Meniu Search
x

Céline Dion, în doliu. Soțul ei, René Angélil, a pierdut lupta cu cancerul. Avea 73 de ani

René Angélil, soțul îndrăgitei cântărețe Celine Dion, a încetat din viață, joi, după o îndelungă suferință

Vezi și

René Angélil, soțul îndrăgitei cântărețe Celine Dion, a încetat din viață, joi, după o îndelungă suferință. Decesul său a fost confirmat de revista People, citând un comunicat de presă transmis de familie.

”Rene Angelil, în vârstă de 73 de ani, a încetat din viață, joi dimineață, în locuința sa din Las Vegas după o lungă și curajoasă luptă cu cancerul. Familia îndoliată a solicitat discreție”, este anunțul care a îndurerat o lume întreagă.

CITEȘTE ȘI: Céline și René, o POVESTE DE IUBIRE care a învins boli, perioade tulburi și prejudecăți. Nu și moartea!

Angélil a decedat în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", au declarat reprezentanţii acestuia.

Soțul celebrei cântărețe nu este la prima luptă cu această cumplită boală. René Angélil a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului, în decembrie 2013. Un an mai târziu, în 2014, Céline Dion a anunţat că şi-a suspendat toate activităţile profesionale, anulând inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar şi un turneu pe care urma să îl susţină în Asia, pentru a se dedica familiei sale.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Céline Dion, în doliu. Soțul ei, René Angélil, a pierdut lupta cu cancerul. Avea 73 de ani