Antena Meniu Search
x

De ce îşi schimbă fondul de ten culoarea în portocaliu? Nu face acest lucru în timpul aplicării

Oricât de mult timp ne-am petrece în faţa oglinzii încercând să ne perfecţionăm machiajul, uneori fondul de ten chiar nu vrea să coopereze, iar atunci ne trezim efectiv cu pete portocalii pe faţă. 

De ce îşi schimbă fondul de ten culoarea
Motivul pentru care fondul de ten devine portocaliu - Pexels

Oricât de mult timp ne-am petrece în faţa oglinzii încercând să ne perfecţionăm machiajul, uneori fondul de ten chiar nu vrea să coopereze, iar atunci ne trezim efectiv cu pete portocalii pe faţă. Foarte multe femei se confruntă cu această problemă, iar pentru a scăpa de aspectul inestetic, majoritatea aleg să înlocuiască fondul de ten. Soluţia este însă mult mai simplă. 

Un machiaj excelent necesită o aplicare corectă a produselor, dar mai ales a bazei de machiaj şi a fondului de ten. Neglijarea paşilor esenţiali în folosirea acestuia, pe lângă alegerea corectă a culorii, pot duce la efecte dezastruoase (cum ar fi o diferenţă enormă între faţă şi gât) chiar în cele mai importante momente şi vă pot strica starea de spirit. 

Citește și: Cum să înlături petele de deodorant de pe haine. Soluții la îndemâna oricui

Cum se aplică corect fondul de ten

Pe acelaşi subiect

Iată un simplu truc pentru a vă păstra un aspect sănătos şi luminos al pielii, pe durata întregii zile. Şi, ce-i drept, este atât de simplu încât veţi regreta amarnic pentru că nu aţi făcut acest lucru până acum.

Tot ce trebuie să faceţi este să agitaţi sticla, înainte de a aplica fondul de ten pe piele. Dacă produsul este lăsat pe masă mai mult timp, toate uleiurile şi ingredientele benefice se separă, ceea ce afectează apoi modul în care pigmenții se așează pe piele.    

Astfel, printr-o mişcare simplă care durează câteva secunde, se va observa o diferenţă considerabilă, atât în textură, cât şi în culoare, iar fondul vostru de ten va face minuni îndată ce va fi aplicat pe faţă.

Cu toate că pe fiecare fond de ten există recomandarea ca acesta să fie agitat înainte de folosire, foarte puține femei țin cont de acest lucru, iar rezultatele care constau în binecunoscutele pete portocalii sunt inevitabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » De ce îşi schimbă fondul de ten culoarea în portocaliu? Nu face acest lucru în timpul aplicării