Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto De la o tamponare, la starea civilă. Alex, din Poliția Arad, a cunoscut-o pe Denisa la un accident: "Și-au rostit și alte cuvinte, decât cele din declarații"

Doi tineri din Arad au început o poveste de iubire după ce ea a fost implicată într-un accident, iar el a fost polițistul care s-a ocupat de caz. De sâmbătă, Denisa și Alex sunt soț și soție.

De Redactia Observator la 13.06.2022, 17:42
tineri căsătoriți din Arad
De la o tamponare, la starea civilă. Alex, din Poliția Arad, a cunoscut-o pe Denisa la un accident: "Și-au rostit și alte cuvinte, decât cele din declarații" - Poliția Română

Denisa și Alex s-au cunoscut acum câțiva ani, dar parcă atunci n-au avut ce să-și spună, așa că asta părea să fie tot.

S-au revăzut acum câțiva ani, când ea a fost implicată într-o tamponare și el era de serviciu, la Biroul Rutier din Arad. Hazardul a făcut ca tocmai el să soluționeze cauza. În acele momente și-au rostit și alte cuvinte, decât cele din declarații.

„De atunci au rămas amici și și-au împărtășit toate bucuriile și necazurile, de-a lungul a câțiva ani, apoi…….s-au văzut cu adevărat și și-au dat seama că viața lor este împreună. De sâmbătă, Denisa și Alex sunt soț și soție, la bine și la rău, pentru totdeauna”, anunță Poliția Arad.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » De la o tamponare, la starea civilă. Alex, din Poliția Arad, a cunoscut-o pe Denisa la un accident: "Și-au rostit și alte cuvinte, decât cele din declarații"